Fleke od Herpes Zostera

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
wojkan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 1:51 pm

Fleke od Herpes Zostera

Post od wojkan »

Pozdrav svima na forumu!
Koristio sam pretragu ali nisam nasao nista sto bi mi dalo odgovor na pitanje kako da otklonim fleke koje su nastale posle herpes zostera na stomaku.

Herpes sam zaradio pre mesec dana, usled pada imuniteta, bio sam na moru i stalno visio na bazenu, tako da je i Sunce dosta pridonelo tome. Zato ljudi cuvajte se, nemojte da prodjete kao ja.

Posto nikad nisma imao herpes, cak ni onaj na usni, prvih dana nisam ni znao da ga imam, pa sam tako napravio i infekciju i krenuo je da se siri. U svakom slucaju, resio sam ga se, tabletama i kremama, a sad su mi ostale te fleke koje su smedje boje.

Ima li ko ideju kako da ih uklonim ili bar umanjim njihovu vidljivost i da regenerisem tu kozu.

Unapred hvala svima koju budu dali neki predlog.
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Potrebno je samo vreme i strpljenje. Proci ce, ali treba vremena. Koriscenje raznih kreme i sl. je na zalost samo gubljenje vremena, u ovom slucaju.
wojkan
Novi član
Novi član

Post od wojkan »

Jel mi mozete malo pojasniti sta tacno ovaj herpes uradi kozi? znam da se kaci na nerve u kozi. Jel smem da radim neki piling po tom delu gde su mi ostale fleke?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

U pitanju je hiperpigmentacija posle upale, ne bi bilo loshe da posetish dermatologa pa da dobijesh kremu za izbeljivanje!
Kreme ce izazvati blago ljushtenje tog dela koji se tretira ali nishta bez recepta od dermatologa!

I kada si na suncu obavezno zashtitni faktor, minimum 15!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
wojkan
Novi član
Novi član

Post od wojkan »

tesko da cu imati vremena da posetim dermatologa...Posto ga u mom mestu nema, a sad sam u civilnoj vojsci i ne mogu da dobijem tako lako slobodne dane.Jel se moze uzeti nesto bez recepta?
Odgovori