dr filip šer

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

cvet_bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

dr filip šer

Post od cvet_bg »

Dali neko zna gde dr Filip Šer radi?
Ako znate ordinaciju i adresu....Hvala.
maria_moi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 14, 2007 10:12 am

Post od maria_moi »

Pa, u Dz. Vasingtona u Zavodu za kozne i venericne bolesti.

Al je trenutno na bolovanju.

Zelim mu da sto preeeeee ozdravi, pa da mozemo da nastavimo da ga ganjamo.
:)
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 2:09 pm

Post od ljubica_ »

Da li znas kada se vraca sa bolovanja?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Pozovi zavod u ponedeljak pa proveri!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
bata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 8:34 am

Post od bata »

Kako moze da se dodje do doktora Sera privatno, posto vise ne radi u ginkoloskoj ordinaciji Jurisic. Ako neko zna neka nam pomogne, posto nisam siguran da mi iz unutrasnjosti mozemo da se pregledavamo u Zavodu.
bata
mrnjau
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 12:15 pm

Post od mrnjau »

Da li je istina da ne mogu ici na pregled kod DR Shera ukoliko sam student iz Beograda (ako je mesto uopste bitno)?
Hitno mi je bas :(
mrnjau
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 12:15 pm

Post od mrnjau »

jos jednu molbu imam :oops: Ako neko zna gde Dr sher radi privatno da li bi mogao da mi posalje privatnu poruku, ili da ovde ostavi adresu
MrWhite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2005 8:13 pm

Post od MrWhite »

Ne radi privatno, vec samo u Dzordza Vasingtona i ne prima studente, vec odrasle, zaposlene, penzionere...
boysetsfire
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 3:41 am

Post od boysetsfire »

Da li neko zna u kojoj privatnoj klinici trenutno radi dr. Filip Ser. Ako neko zna, neka ostavi i broj telefona. A cuo sam da pored Dz.W. radi i u nekoj klinici...
Hvala
joma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 30, 2008 12:39 pm

Post od joma »

Zanima me da li je neko ko je student hteo da ode kod dr Šera i da li je vraćen, tj. poslat na odeljenje za decu i omladinu i šta je dato kao obrazloženje?
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Koja je to logika, pregleda odrasle i penzionere, da vidim nekog penzionera sa bubljicama..Sigurno leci i mnoge druge kozne bolesti, al zna se da mlad svet bas ima problema sa kozom, pa ako je tako dobar, nek prosiri spektar pacijenata...
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am

Post od Macher »

U Zavodu ima celo odeljenje za pacijente mladjeg uzrasta..nece covek da se mesa u posao kolegama, ionako ima posla preko glave.,
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 2:09 pm

Post od ljubica_ »

Ja idem kod Sera vec skoro godinu dana, i iskreno nisam bas mnogo zadovoljna.
Istina je da je mnogima pomogao, ali sve je individualno, tako da se ja evo i dalje borim sa problemom i nakon skoro god dana odlaska kod njega..
Ono sto treba da znate jeste da je njegova terapija za akne jako agresivna, i da cete vecim delom terapije imati ljuscenje, pecenje koze kao i izbijanje svih mitesera na povorsinu u vidu bubuljica.
To je uglavnom neka prva 2 do 3 meseca terapije, a onda ce se koza dalje ljustiti posto ce sve to ostaviti iza sebe puno fleka i crvenila.
Ovo je bilo u mom slucaju, kao i kod mnogih drugih, koji imaju akne ali ako nemate veliki problem sa licem, idite kod njega jer su vece sanse da ce vam pomoci.
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am

Post od Macher »

i ja sam cuo dosta takvih primedbi..generalno nema savrsenih dermatologa..nekom terapija prija nekom ne..ja ipak navijam za mladje snage..
andrej189
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 10:15 am

Re: dr filip šer

Post od andrej189 »

Pozdrav,

Da li mogu ja nekako da se pregledam kod Dr. Filipa Sera, ja sam iz Republike Srpske, imam 18 god. Pa da li se mogu pregledati kod njega bilo ovako normalno ili jos bolje privatno?

Hvala.
Odgovori