Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Kako moze da se dodje do doktora Sera privatno, posto vise ne radi u ginkoloskoj ordinaciji Jurisic. Ako neko zna neka nam pomogne, posto nisam siguran da mi iz unutrasnjosti mozemo da se pregledavamo u Zavodu.
Da li neko zna u kojoj privatnoj klinici trenutno radi dr. Filip Ser. Ako neko zna, neka ostavi i broj telefona. A cuo sam da pored Dz.W. radi i u nekoj klinici...
Hvala
Zanima me da li je neko ko je student hteo da ode kod dr Šera i da li je vraćen, tj. poslat na odeljenje za decu i omladinu i šta je dato kao obrazloženje?
Koja je to logika, pregleda odrasle i penzionere, da vidim nekog penzionera sa bubljicama..Sigurno leci i mnoge druge kozne bolesti, al zna se da mlad svet bas ima problema sa kozom, pa ako je tako dobar, nek prosiri spektar pacijenata...
Ja idem kod Sera vec skoro godinu dana, i iskreno nisam bas mnogo zadovoljna.
Istina je da je mnogima pomogao, ali sve je individualno, tako da se ja evo i dalje borim sa problemom i nakon skoro god dana odlaska kod njega..
Ono sto treba da znate jeste da je njegova terapija za akne jako agresivna, i da cete vecim delom terapije imati ljuscenje, pecenje koze kao i izbijanje svih mitesera na povorsinu u vidu bubuljica.
To je uglavnom neka prva 2 do 3 meseca terapije, a onda ce se koza dalje ljustiti posto ce sve to ostaviti iza sebe puno fleka i crvenila.
Ovo je bilo u mom slucaju, kao i kod mnogih drugih, koji imaju akne ali ako nemate veliki problem sa licem, idite kod njega jer su vece sanse da ce vam pomoci.
Da li mogu ja nekako da se pregledam kod Dr. Filipa Sera, ja sam iz Republike Srpske, imam 18 god. Pa da li se mogu pregledati kod njega bilo ovako normalno ili jos bolje privatno?