fibromi na kozi.radio-talasi ili ne?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kataj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:59 pm

fibromi na kozi.radio-talasi ili ne?

Post od kataj »

dermatolog mi je preporucio terapiju radio-talasima za uklanjanje fibroma koji su se namnozili na vratu,grudima i stomaku.da li neko ima iskustva sa takvom terapijom?volela bih da znam nesto o tome...da li je tacno da se jednim tretmanom moze sve ukloniti?
kataj
Novi član
Novi član

Post od kataj »

naime,ti fibromi su vrlo ruzni :( ,zaista smeta,treba ih se resiti sto pre,dok su jos mali...bilo bi lepo da neko odgovori...
kataj
Novi član
Novi član

Post od kataj »

mogu se skinuti i laserom.sta izabrati? :-?
angelina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 29, 2006 1:29 am

Post od angelina »

da li je to isto što i papilomi?
Dark Angel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 23, 2006 1:17 pm

!

Post od Dark Angel »

ja sam radio talasima resio 2-3 fibroma pored oka.
sasvim je OK i gotovo za 5 minuta.
kataj
Novi član
Novi član

Post od kataj »

hvala.jel ostaju neki oziljci,fleke obzirom da ih imam mnogo.u kojoj ordinaciji si to radio?
cvetic75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 5:05 am

Post od cvetic75 »

Ja imam taj problem na stomaku, ispod grudi i na vratu. Isla sam u Pasterovu i tamo su mi zakazali skidanje koje je bilo jako bolno. Ostale su mi fleke koje se lagano povlace ali nisu se povukle skroz a proslo je skoro 5 meseci. Otisla sam po preporuci kod dermatologa u 29. novembar dr. Ser-a i on je bio protiv takvog nacina uklanjanja i dao mi je tecnost koju sada koristim. Ne vidim neke promene da mi se umajuju ovi koje imam ali valjda treba vremena za sve. Ne znam sta da ti preporucim ali mozda je bolje da probas prvo sa losionom. Uvek mozes da odes na peckanje koje izgleda odprilike kao da ti neko lemilicom pecka po kozi..eto tako izgleda bukvalno a i boli tako..nema nikakve anestezije kod drzavnog lekara a kod privatnika mislim da imaju lokalnu. Ostaje problem fleka koje se slabo povlace pa eto..odluci najbolje sama..
cvetic75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 5:05 am

Post od cvetic75 »

Naletelea sam na adresu www.ldi.co.yu i oni se bave laserskim uklanjanjem. Piše da je bezbolno pa bih ti preporučila da ako već hoćeš da sklanjaš bude bar bezbolno. Javi šta se dešava. :D
Odgovori