Epilacija laserom
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Epilacija laserom
Molim sve one koji imaju neku informaciju o ceni ovog tretmana da mi odgovore...U mom gradu samo u jednom salonu lepote rade epilaciju laserom i za to malo malja koje zelim da odstranim cena je od 100-150 eura po tretmanu.Imajuci u vidu da je potrebno 4-6 tretmana,to mi deluje stvarno previse
!Da li sam u pravu ili ipak gresim?

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja sestra je isla...i ide jos.
Sve ovisi o kakvom laseru se radi...
U Beogradu imas i za 35 eura a opet ovo gdje moja sestra ide u Zagreb je puuuno skuplje.
Tretman svaka 2 mjeseca i cca 400-450 eura.
Ali to i po nogama i po licu...
Ona s tim nema uopce problema ali kao ona se zeli tog zauvijek rijesiti.
Ne mogu nista o rezultatima pricati, moram nju pitati...iako za to treba malo vise vremena da bi se primjetili rezultati.
Uglavnom, sve ovisi o tehnici i izvodenju...nisu ni laseri svi isti!
Sve ovisi o kakvom laseru se radi...
U Beogradu imas i za 35 eura a opet ovo gdje moja sestra ide u Zagreb je puuuno skuplje.
Tretman svaka 2 mjeseca i cca 400-450 eura.
Ali to i po nogama i po licu...
Ona s tim nema uopce problema ali kao ona se zeli tog zauvijek rijesiti.
Ne mogu nista o rezultatima pricati, moram nju pitati...iako za to treba malo vise vremena da bi se primjetili rezultati.
Uglavnom, sve ovisi o tehnici i izvodenju...nisu ni laseri svi isti!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 7:06 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo ti odgovor iz prve ruke. Ja trenutno idem na epilaciju laserom. Do sada sam bila vec tri puta. Ide se svaki drugi mesec i cena tretmana zavisi od regije koju radis. Ja radim nausnice i bradu i cena je 90 eura po tretmanu. Sto se tice rezultata, ima ih. Do sada se broj dlacica sigurno prepolovio, videcu do kraja. Najgori je prvi odlazak jer dva meseca ne smes da cupkas dlacice. Znaci, smes da ih seckas ili brijes.
Tretman ne boli, vise je neprijatan. I ja bih ti to preporucila ukoliko imas problem sa maljama. ja sam ranije isla na epilaciju strujom, dala ogromne pare, trpela bolove i nisaam zadovoljna. Pa ako odlucis, srecno
Tretman ne boli, vise je neprijatan. I ja bih ti to preporucila ukoliko imas problem sa maljama. ja sam ranije isla na epilaciju strujom, dala ogromne pare, trpela bolove i nisaam zadovoljna. Pa ako odlucis, srecno
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 09, 2006 2:44 pm
Dobro je to sto laser obuhvati malo vecu povrsinu (za razliku od elektroepilacije gde se uklanja dlaka po dlaka).Cena se odredjuje nakon pregleda regije koja se tretira,tako da ti ne mogu precizirati cenu.I jos nesto sto je jako bitno-laserom se mogu ukloniti samo jake tamne malje.Dlacice koje ja uklanjam su onako vise "paperjaste",pa iz tog razloga mi je dr savetovala da to cinimo elektroepilacijom.Nekada se kombinuju obe tehnike!!!I da...cena elektro je 7 din po minutu,tako da mi za tretman otprilike treba oko 3000-4000 din.Laserom je skuplje.Toliko od mene!!!POZZ