Epilacija laserom

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Epilacija laserom

Post od oljaeha »

Molim sve one koji imaju neku informaciju o ceni ovog tretmana da mi odgovore...U mom gradu samo u jednom salonu lepote rade epilaciju laserom i za to malo malja koje zelim da odstranim cena je od 100-150 eura po tretmanu.Imajuci u vidu da je potrebno 4-6 tretmana,to mi deluje stvarno previse :o !Da li sam u pravu ili ipak gresim?
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od fic1984hr »

Moja sestra je isla...i ide jos.
Sve ovisi o kakvom laseru se radi...
U Beogradu imas i za 35 eura a opet ovo gdje moja sestra ide u Zagreb je puuuno skuplje.
Tretman svaka 2 mjeseca i cca 400-450 eura.
Ali to i po nogama i po licu...
Ona s tim nema uopce problema ali kao ona se zeli tog zauvijek rijesiti.
Ne mogu nista o rezultatima pricati, moram nju pitati...iako za to treba malo vise vremena da bi se primjetili rezultati.

Uglavnom, sve ovisi o tehnici i izvodenju...nisu ni laseri svi isti!
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Hvala na odgovoru!Sad tek ne znam sta da radim :cry:
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Koristi pretrazivac bilo je mnogo slicnih tema
bianca77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 7:06 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bianca77 »

Evo ti odgovor iz prve ruke. Ja trenutno idem na epilaciju laserom. Do sada sam bila vec tri puta. Ide se svaki drugi mesec i cena tretmana zavisi od regije koju radis. Ja radim nausnice i bradu i cena je 90 eura po tretmanu. Sto se tice rezultata, ima ih. Do sada se broj dlacica sigurno prepolovio, videcu do kraja. Najgori je prvi odlazak jer dva meseca ne smes da cupkas dlacice. Znaci, smes da ih seckas ili brijes.
Tretman ne boli, vise je neprijatan. I ja bih ti to preporucila ukoliko imas problem sa maljama. ja sam ranije isla na epilaciju strujom, dala ogromne pare, trpela bolove i nisaam zadovoljna. Pa ako odlucis, srecno
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Isla sam na konsultativni pregled i dr mi je rekla da posto su dlacice koje zelim da odstranim paperjaste i nije ih moguce odstraniti laserom,morace da se to odradi elektroepilacijom (i ja sam pristala-samo da ih se resim)!Koliko vidim ti nisi zadovoljna-sta sad da radim??? :evil:
niko45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 06, 2006 10:17 pm

Post od niko45 »

Šta podrazumeva jedan tretman kod epilacije laserom, tj. koliko dlaka se na jednom tretmanu prosečno može ukloniti?
Pozdrav!
MalaHeroina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 09, 2006 2:44 pm

Post od MalaHeroina »

Ne znam gdje se ko nalazi, ali tretman gdje ja idem je "u minutima". Recimo 15 min. je $250; 30 min je $450 itd.

Vjerujem "u cari" lasera i toplo ga preporucujem!
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Dobro je to sto laser obuhvati malo vecu povrsinu (za razliku od elektroepilacije gde se uklanja dlaka po dlaka).Cena se odredjuje nakon pregleda regije koja se tretira,tako da ti ne mogu precizirati cenu.I jos nesto sto je jako bitno-laserom se mogu ukloniti samo jake tamne malje.Dlacice koje ja uklanjam su onako vise "paperjaste",pa iz tog razloga mi je dr savetovala da to cinimo elektroepilacijom.Nekada se kombinuju obe tehnike!!!I da...cena elektro je 7 din po minutu,tako da mi za tretman otprilike treba oko 3000-4000 din.Laserom je skuplje.Toliko od mene!!!POZZ :D
cvetic75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 5:05 am

Post od cvetic75 »

Evo nekih od cena za lasersku epilaciju...npr. nausnice 950 dinara, noge 5700 din, pazuh ili prepone 1700.....itd u salonu na Slaviji...
C:\* and Settings\Mima@Dragan\Desktop\www_ana_co_yu Pogledaj temu - Epilacija.htm
cvetic75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 5:05 am

Post od cvetic75 »

Evo nekih od cena za lasersku epilaciju...npr. nausnice 950 dinara, noge 5700 din, pazuh ili prepone 1700.....itd u salonu na Slaviji...
www_ana_co_yu Pogledaj temu - Epilacija.htm
Odgovori