ELOCOM KREMA U TRUDNOCI!DA ILI NE?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Vanja kraljevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm

ELOCOM KREMA U TRUDNOCI!DA ILI NE?

Post od Vanja kraljevo »

Cao!Imam 23god i jedan mali problemcic!U 23 nedelji trudnoce sam,i danas sam saznala da imam neko kozno oboljenje,neznam tacno naziv ali ima neke veze sa bakterijom streptokokom!Kad sam se vratila sa mora,javile su mi se neke bubuljice,pa male flekice sa svrabom da bi kasnije pocelo da se siri!Sada trenutno imam samo na ramenima i na celu!Dermatolog mi je dao elocom kremu za koju ja strahujem dali je stetna u trudnoci!?Dali neko moze da mi kaze o kakvom oboljenju je rec,dali moze da utice na bebu jer se to meni javilo pre trudnoce i dali je elocom krema pravo resenje?Unapred zahvalna!!!!!!!!!!!!
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

Post od jshc »

ja sam koristila elocom , trudnice ne bi smele da ga koriste u predelu medjunozja koliko se secam , imas u upustvu tacno ti sve pise ......... ali ako ti je dala mislim da u tom predelu smes da koristis ......sacekaj neki strucniji savet .....pozz
Odgovori