Ekcem, POMOCC

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nemanja21312131
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 11:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Ekcem, POMOCC

Post od nemanja21312131 »

Zdravo, pre 2 godine mi se pojavio ekcem po dlanovima pisao sam ovde tada o problemu, i rekli su mi da ruke drzim u sodi bikarboni i to sam radio..i proslo je ali posle izvesnog vremena opet se pojavi (leti bas bas jako) puca mi koza po prstima po dlanovima i bas je neprijatno...ove godine mi se pojavilo i na stopalima..ne znam vise sta da radim...
Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Ekcem, POMOCC

Post od aaaca »

Па опет соду бикарбону, шта је проблем?! Води рачуна о хигијени и користи неку крему за руке.
nemanja21312131
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2016 11:58 pm

Post od nemanja21312131 »

aaaca napisao:Па опет соду бикарбону, шта је проблем?! Води рачуна о хигијени и користи неку крему за руке.

O higijeni vodim racuna i previse..kremu mazem svako jutro i vece i nista.. a sodu bikarbonu korstim prodje me na 4 5 dana i opet se pojavi...
jbashir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 19, 2017 10:53 am

Post od jbashir »

A da odeš kod dermatologa :wink:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па не ваља ни ако превише переш руке јер се кожа исушује и уништавају се бактерије које штите кожу. Тада се насељавају штетне бактерије и гљивице и ето проблема.
Odgovori