Dva pitanja - resila sam da dokrajcim sve dosadne probleme

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Dva pitanja - resila sam da dokrajcim sve dosadne probleme

Post od Majmunche »

1. Nikada nisam imala perut ali mi se pre par meseci pojavljuje kao malo "zariste" peruta na ivici kose i cela. Mozda je 1cm u precniku. Peruti i dalje nema nigde drugde na kozi glave a i sa ovog zarista se ljuste malo vece ljuspice nego one koje sam primetila kod ljudi koji imaju perut. Kosa mi nije ni izrazito masna ni suva, ne farbam se. Ovaj deo zna da zasvrsbi iako se trudim da ga ne cesem jer onda izgleda crveno i iziritirano. Sta bi moglo biti u pitanju i da li neko ima predlog za neko pakovanje (npr maslinovo ulje, jaja...) koje bi moglo to da resi?

2. Muz stalno ima problema sa uraslim dlakama na bradi posle brijanja i grudima posle depilacije. Neke uspe da izvadi a neke se zacaure i ostanu kao tvrde loptice pod dodirom ruke mesecima. Kako da se resi tih "loptica" a i kako da spreci nastajanje uraslih dlaka ubuduce.
Odgovori