Dugogodisnji problem sa aknama...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kima @
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2012 6:00 pm

Dugogodisnji problem sa aknama...

Post od kima @ »

Imam problem sa aknama vec 5 godina koje se sire.Pre 4 godine sam bila u koto dermi i koristila njihove proizvode par meseci i posto mi nisu pomogli odustala sam. Pre godinu dana sam bila kod nekog dermatola,zaboravila sam kako se zove,prepisala mi je klindamicin i neke kreme i to sam koristila par meseci i prestala jer nkakvog poboljsanja nije bilo. Pre dva meseca sam otisla kod doktora Lalosevica,za koga sam inace cula da je dobar,i prepisao mi je amracin 2 x dnevno i klindamicin,nakon mesec dana koriscenja,produzio mi je koriscenje amracina,promenio mi losion,umesto klindamicina dao mi je eritromicin i dao mi je mast koju mazem iskljucivo na bubuljce i akne >skinorena,ali pobpljasanja uopste nema. :cry: Jel ima neko bilo kakav savet posto gubim veru da cu srediti lice???
ivan0
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 9:16 pm

Re: Dugogodisnji problem sa aknama...

Post od ivan0 »

kima @ napisao:Imam problem sa aknama vec 5 godina koje se sire.Pre 4 godine sam bila u koto dermi i koristila njihove proizvode par meseci i posto mi nisu pomogli odustala sam. Pre godinu dana sam bila kod nekog dermatola,zaboravila sam kako se zove,prepisala mi je klindamicin i neke kreme i to sam koristila par meseci i prestala jer nkakvog poboljsanja nije bilo. Pre dva meseca sam otisla kod doktora Lalosevica,za koga sam inace cula da je dobar,i prepisao mi je amracin 2 x dnevno i klindamicin,nakon mesec dana koriscenja,produzio mi je koriscenje amracina,promenio mi losion,umesto klindamicina dao mi je eritromicin i dao mi je mast koju mazem iskljucivo na bubuljce i akne >skinorena,ali pobpljasanja uopste nema. :cry: Jel ima neko bilo kakav savet posto gubim veru da cu srediti lice???

Jedino rjesenje je Roakutan sa kojim ces rijesiti problem,da li si spremna na terapiju od tebe zavisi :)
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Dugogodisnji problem sa aknama...

Post od x3x »

Roakutan ne bez konsultacije sa lekarom.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori