Dugogodisnji problem sa aknama...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Dugogodisnji problem sa aknama...
Imam problem sa aknama vec 5 godina koje se sire.Pre 4 godine sam bila u koto dermi i koristila njihove proizvode par meseci i posto mi nisu pomogli odustala sam. Pre godinu dana sam bila kod nekog dermatola,zaboravila sam kako se zove,prepisala mi je klindamicin i neke kreme i to sam koristila par meseci i prestala jer nkakvog poboljsanja nije bilo. Pre dva meseca sam otisla kod doktora Lalosevica,za koga sam inace cula da je dobar,i prepisao mi je amracin 2 x dnevno i klindamicin,nakon mesec dana koriscenja,produzio mi je koriscenje amracina,promenio mi losion,umesto klindamicina dao mi je eritromicin i dao mi je mast koju mazem iskljucivo na bubuljce i akne >skinorena,ali pobpljasanja uopste nema.
Jel ima neko bilo kakav savet posto gubim veru da cu srediti lice???

Re: Dugogodisnji problem sa aknama...
kima @ napisao:Imam problem sa aknama vec 5 godina koje se sire.Pre 4 godine sam bila u koto dermi i koristila njihove proizvode par meseci i posto mi nisu pomogli odustala sam. Pre godinu dana sam bila kod nekog dermatola,zaboravila sam kako se zove,prepisala mi je klindamicin i neke kreme i to sam koristila par meseci i prestala jer nkakvog poboljsanja nije bilo. Pre dva meseca sam otisla kod doktora Lalosevica,za koga sam inace cula da je dobar,i prepisao mi je amracin 2 x dnevno i klindamicin,nakon mesec dana koriscenja,produzio mi je koriscenje amracina,promenio mi losion,umesto klindamicina dao mi je eritromicin i dao mi je mast koju mazem iskljucivo na bubuljce i akne >skinorena,ali pobpljasanja uopste nema.Jel ima neko bilo kakav savet posto gubim veru da cu srediti lice???
Jedino rjesenje je Roakutan sa kojim ces rijesiti problem,da li si spremna na terapiju od tebe zavisi

Re: Dugogodisnji problem sa aknama...
Roakutan ne bez konsultacije sa lekarom.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd