Dlake - ludim!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Saniyuri88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 5:37 pm

Dlake - ludim!

Post od Saniyuri88 »

Ne znam sta da radim vise.
Treniram vaterpolo i jednostavno moram da budem izdepiliran stalno (i radi lakseg plivanja a i zbog estetskih razloga da budem iskren).
Problem je sto se ja depiliram na svake 2 nedelje (hladan vosak).
Dlake mi opet rastu jako brzo i ja vise ne znam sta da radim.
Razmislljao sam da pocnem da ih brijem brijacem?
E sad jedino se bojim da mi dlake ne pocnu jos brze rasti i da ne postanu jos crnje nego sada? Posto su mi dosta tamne i sada i brzo rastu.
Sta mislite? Verovatno bih onda morao da ih brijem svaki drugi-treci dan ali opet mi je i to lakse nego da idem na vosak svake druge nedelje?
E da, kupio sam davno jos ovo pa ne znam sta mislite? - http://www.frenchtruckers.com/img/philips-bodygroom.jpg
pa mozda sa tim?
jesh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 8:28 pm

Post od jesh »

Nemoj brijacem nikako, bice ostrije a i crnje. Najbolje je trakama za depilaciju, ili voskom sto vec koristis. Ovo na slici je nesto kao trimer, sto mu dodje isto kao brijac, tako da ne preporucujem. Mozda da skupljas parice za lasersku epilaciju? Znam da je skupo, ali...
Saniyuri88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 5:37 pm

Post od Saniyuri88 »

Probao sam trake za vosak ali nema sanse da iscupam iz korena , suvise su jake :)
A laserska depilacija bi izasla stvarno preskupa posto je povrsina velika (grudi) :))))

Videcu jos uvek, jedan drugar koristi zilet i izgleda to dosta dobro (nema iritacije koze, izgleda glatko) ali on kaze da se brije svaki drugi dan sto bi mene bas mrzelo.
ali nista nije iskljuceno.
pozzz
Odgovori