Ne znam sta da radim vise.
Treniram vaterpolo i jednostavno moram da budem izdepiliran stalno (i radi lakseg plivanja a i zbog estetskih razloga da budem iskren).
Problem je sto se ja depiliram na svake 2 nedelje (hladan vosak).
Dlake mi opet rastu jako brzo i ja vise ne znam sta da radim.
Razmislljao sam da pocnem da ih brijem brijacem?
E sad jedino se bojim da mi dlake ne pocnu jos brze rasti i da ne postanu jos crnje nego sada? Posto su mi dosta tamne i sada i brzo rastu.
Sta mislite? Verovatno bih onda morao da ih brijem svaki drugi-treci dan ali opet mi je i to lakse nego da idem na vosak svake druge nedelje?
E da, kupio sam davno jos ovo pa ne znam sta mislite? - http://www.frenchtruckers.com/img/philips-bodygroom.jpg
pa mozda sa tim?
Dlake - ludim!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 10, 2009 5:37 pm
Probao sam trake za vosak ali nema sanse da iscupam iz korena , suvise su jake
A laserska depilacija bi izasla stvarno preskupa posto je povrsina velika (grudi)
)))
Videcu jos uvek, jedan drugar koristi zilet i izgleda to dosta dobro (nema iritacije koze, izgleda glatko) ali on kaze da se brije svaki drugi dan sto bi mene bas mrzelo.
ali nista nije iskljuceno.
pozzz

A laserska depilacija bi izasla stvarno preskupa posto je povrsina velika (grudi)

Videcu jos uvek, jedan drugar koristi zilet i izgleda to dosta dobro (nema iritacije koze, izgleda glatko) ali on kaze da se brije svaki drugi dan sto bi mene bas mrzelo.
ali nista nije iskljuceno.
pozzz