Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Hvala na odgovoru, ali interesujeme da li smeta ako se cupkaju, tako ce i manje rasti? Nije bas da mi smeta ali bolje je da ih nema. Znaci interesuje me da li moze doci do nekih komplikacija ukoliko se cupkaju?
Unapred hvala!!!
Kada sam bila na redovnoj kontroli kod radiologa tj. na termoviziji doktor je uocio da cupkam dlacice oko bradavica od kojih su neke bile upaljene i posavetovao me je da to vise ne radim vec da ih trajno uklonim epilacijom. takodje me je posavetovao da ne nosim grudnjak sa zicom.
Angvicija napisao:Hvala puno na odgovorima! Gde moze da se uradi epilacija i koliko se krecu cene?Pozdrav!
U Beogradu postoji lasersko-dermatoloska ordinacija "Epilion",u kojoj se vrlo uspesno laserom otklanjaju dlacice (to govorim iz licnog iskustva).
Nalaze se u Admirala Geprata,sajt je www.epilion.co.yu
Sto se tice cena,to ces morati sa njima da se konsultujes,mislim da se naplacuje po povrsini.