Dlacice!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Angvicija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2005 11:43 am

Dlacice!

Post od Angvicija »

Interesuje me da li se mogu cupkati dlacice oko bradavica na grudima?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

bolje trajno ukloniti epilacijom
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Angvicija
Novi član
Novi član

Post od Angvicija »

Hvala na odgovoru, ali interesujeme da li smeta ako se cupkaju, tako ce i manje rasti? Nije bas da mi smeta ali bolje je da ih nema. Znaci interesuje me da li moze doci do nekih komplikacija ukoliko se cupkaju?
Unapred hvala!!!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Ako se cupkaju vise ce rasti. Moze i da se upali folikul dlacice. Mogu da se briju.Obicno ne smetaju
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

ja nezno predjem brijacem preko suvisnih dlacica oko bradavica i tako ih uklonim... znaci, to nije opasno?
Blondy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 2:07 am

Post od Blondy »

Agvincija,

Kada sam bila na redovnoj kontroli kod radiologa tj. na termoviziji doktor je uocio da cupkam dlacice oko bradavica od kojih su neke bile upaljene i posavetovao me je da to vise ne radim vec da ih trajno uklonim epilacijom. takodje me je posavetovao da ne nosim grudnjak sa zicom.

pozdrav
Angvicija
Novi član
Novi član

Post od Angvicija »

Hvala puno na odgovorima! Gde moze da se uradi epilacija i koliko se krecu cene?Pozdrav!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Epilacija

Post od mr ph. Silvio »

Dr Stefanovic radi epilaciju (blend metoda), vrlo dobro. Javite se ponovo ako ste zainteresovani da odete.
Kleopatra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 12, 2004 12:00 am

Post od Kleopatra »

Angvicija napisao:Hvala puno na odgovorima! Gde moze da se uradi epilacija i koliko se krecu cene?Pozdrav!
U Beogradu postoji lasersko-dermatoloska ordinacija "Epilion",u kojoj se vrlo uspesno laserom otklanjaju dlacice (to govorim iz licnog iskustva).
Nalaze se u Admirala Geprata,sajt je www.epilion.co.yu
Sto se tice cena,to ces morati sa njima da se konsultujes,mislim da se naplacuje po povrsini.
Odgovori