Dermatolozi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Lusija7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 5:20 pm

Dermatolozi

Post od Lusija7 »

Da li neko moze da mi preporuci dobrog dermatologa?
Da li je neko bio u DIVI?
Ili u Avalskoj?
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tam tam »

Dive izbegavaj..u svim oblicima..ja sam bila u jednoj divi zato samo veruj na rech.

probaj u njegoshevoj/apoteka Sanapharam kod doktorice Gorane Isailovic radi besplatne preglede cetvrtkom od 18 do 20h. Nazovesh i zakazesh..br tel mozesh naci u mojim prethodnim postovima.

Ili u kotodermi. Kazu da su dobri ili naravno kod Filipa Shera.
Ja sam odlazila samo kod dr Isailovic pa je stoga mogu drugima preporuchiti, za ostale chujem da su dobri..mada ne mogu isto potvrditi iz lichnog iskustva
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Moje misljenje je da Avaslku treba izbegavati u sirokom luku. Oni akne lece tecnim azotom i "intervencijama" .

U Kotodermi ne rade dermatolozi, vec farmaceuti.

Dakle, kao sto rece Tam Tam ili dr Sher ili dr Isailovic. Tu su jos i dr Adamovic iz Dzordza Vasingtona i dr Lazovic.

Ovo je moje misljenje fromirano iskustvom mojih klijenata.
Pozz
Lusija7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 5:20 pm

Post od Lusija7 »

Hvala na odgovorima. Bila sam jednom u Divi ali ne zbog akni, vec zbog nekog koznog oboljenja i bas su mi pomogli,kod Dr Ivane Vucelic. A za akne nisam bila...
M@rin@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2008 7:41 pm

Post od M@rin@ »

Verovatno su sve ordanice koje spominjete u BG.
Ali mene zanima da li je neko u NS isao kod doktora Komarcevica ?
Takodje kod doktorice Nade Radulaski ili kod Dr.Prolica-Popova?

Svi navedeni imaju ordinacije u Novom Sadu.

Takodje me zanima ako neko zna odprilike da mi kaze koliko kosta jedan tretman MIKRODERMOABRAZIJOM ?
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

ja sam se lechila kod dr komarchevica. Dr svima fura istu prichu..ne smesh ovo..ne jedi ono..nemoj na sunce..uglavnom pa nishta nesmesh..
Mikrodermo je on preporuchio kod aleksandra komarchevica njegovog sina..bila sam dva puta u aprilu i maju..efekat je kratkotrajan..lice lepo iygleda dve nedelje , oyiljci i pore su ostali..a lice i ten da ti ne pricham..iygleda ko ispecheno i dosta je stanjeno i nekako mekano u loshem smislu

Nada divu i Nadu Radulashki iybegavaj..narochito fitopiling..ukoliko pratish moje postove shvaticesh i yashto..ybog nje sam yavrshila kod komarchevica i ybog nje plachem svakog dana..nakon fitopilinga ya koji je rekla da nije agresivan i da je to prava stvar ya moje lice..ostale su proshirene pore na mestima gde ga je stavljala..da imam pore u celoj T yoni osim na obrayima ..makar negde ne i uyasno sve iygleda chak ni komarchevic nije mogao ispraviti sve..ako te josh neshto yanima oko drage gdje Nade Rarulashki sl pitaj pisacu sve shto te yanima moja i tudja iskustva ..kasnije sam nayalost raspitivajuci saynala da je mnogoljudi imalo iste efekte njenim nayovi ljechenjem..Da i yapamti ona nije dermatolog..yaobidji je u svakom smislu ako ne yelish proci kao mnogi sa unishtenim licem..ona koristi kiseline..mene je lice bolelo nedelju dana nakon pilinga..nisam ga smela dodirnuti..pa ti raymisli
pozz
tam tam
Novi član
Novi član

Post od tam tam »

ja sam se lechila kod dr komarchevica. Dr svima fura istu prichu..ne smesh ovo..ne jedi ono..nemoj na sunce..uglavnom pa nishta nesmesh..
Mikrodermo je on preporuchio kod aleksandra komarchevica njegovog sina..bila sam dva puta u aprilu i maju..efekat je kratkotrajan..lice lepo iygleda dve nedelje , oyiljci i pore su ostali..a lice i ten da ti ne pricham..iygleda ko ispecheno i dosta je stanjeno i nekako mekano u loshem smislu

Nada divu i Nadu Radulashki iybegavaj..narochito fitopiling..ukoliko pratish moje postove shvaticesh i yashto..ybog nje sam yavrshila kod komarchevica i ybog nje plachem svakog dana..nakon fitopilinga ya koji je rekla da nije agresivan i da je to prava stvar ya moje lice..ostale su proshirene pore na mestima gde ga je stavljala..da imam pore u celoj T yoni osim na obrayima ..makar negde ne i uyasno sve iygleda chak ni komarchevic nije mogao ispraviti sve..ako te josh neshto yanima oko drage gdje Nade Rarulashki sl pitaj pisacu sve shto te yanima moja i tudja iskustva ..kasnije sam nayalost raspitivajuci saynala da je mnogoljudi imalo iste efekte njenim nayovi ljechenjem..Da i yapamti ona nije dermatolog..yaobidji je u svakom smislu ako ne yelish proci kao mnogi sa unishtenim licem..ona koristi kiseline..mene je lice bolelo nedelju dana nakon pilinga..nisam ga smela dodirnuti..pa ti raymisli
pozz
M@rin@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 18, 2008 7:41 pm

Post od M@rin@ »

Hvala ti puno na savetima :wink:
Odgovori