dermatolog u novom sadu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
neoplanta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 25, 2012 3:59 pm

dermatolog u novom sadu

Post od neoplanta »

Imam problema sa flekama i oziljcima od akni. Lecio sam se već tri godine kod drzavnog dermatologa, pa kod kozmetičarke, pa na kraju u jednoj privatnoj poliklinici u NS, neću da im pravim negativnu reklamu, iako za dve godine tretmana laserima za bubuljice, pa za izbeljivanje fleka, i tretmana čišćenja lica, i dermoabrazija, promene su jako blage, a cena nije nimalo niska, bar ne za naše standarde. Zanima me da li mozete da mi preporučite dobrog dermatologa u NS, koji radi lečenje akni, i tretmane skidanja fleka sa lica, i naravno da cene nisu astronomske?
Dragi777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 16, 2011 7:47 pm

Re: dermatolog u novom sadu

Post od Dragi777 »

Ja sam isto iz Ns,ali nazalost ne mogu nikod odavde da ti preporucim. Mogu da ti preporucim Dr Svetlanu DJurisic,iz ordinacije Dermatim u Beogradu. http://www.dermatim.net/webpage/home/ . Pogledaj tu,ja sam kod te doktorke radio TCA pilinge,za izravnanje oziljaka,i ublazavanje fleka od bubuljica i pomogla mi je,i jos uvec mi pomaze. Pozdrav
Odgovori