dermatolog u Novom Sadu?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
stevaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 7:38 pm

dermatolog u Novom Sadu?

Post od stevaa »

Moze li mi neko preporuciti dobrog dermatologa u Novom Sadu?
dakili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 15, 2006 9:18 pm

Post od dakili »

Dr Slobodanka Prolic-Popov , ordinacija je u Jevrejskoj ulici, ali se ne secam koji broj. Zakazivanje je na 063 567 699. Ja sam bila zadovoljna, jedina mana je sto je kod nje stalno velika guzva. pozz
stevaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 7:38 pm

Post od stevaa »

OK. Hvala ti. Zna neko za nekog "drzavnog"?
Mala Mimi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 12:22 pm

Post od Mala Mimi »

Doktorka Milica Subotic, na poliklinici U nS. Cula sam za nju da je odlicna, ja sam jednom bila, i rano je jos da kazem svoje misljenje. Ali posle dva meseca lice mi je ok.
okins
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 22, 2009 11:24 pm

Post od okins »

Moj problem je opadanje kose i treba mi dobar dermatolog u Novom Sadu. Da li neko ima iskustva sa lekarima iz VMC? Pozdrav svima.
tinamartina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 10:51 pm

Post od tinamartina »

Već 3 godine imam maldalačke bradavice na bradi. Išla sam na tečni azot bezbroj puta i nije mi pomoglo, kao ni neka krema što mi je dermatolog prepisao. Čula sam za doktorku prolić-Popov, i htela bih da zakažem kod nje pregled. Da li je neko lečio bradavice kod pomenute doktorice?
pravedna
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 9:38 am

Post od pravedna »

Dr. Komarcevic jeste da je privatna ordinacija, ali je doktor stariji i ne naplati pregled, ali kupis neke njegove mazalice.

Npr. moj verenik je bio zbog istog problema sa opadanjem kose i perutanjem i kupio od njega losion koji on sam pravi 200ml za 300din. dao mu uputstvo za koriscenje i njemu je bolje.

Meni je dao neku kremu koju on sam pravi za 150 dinara kada sam imala neki osip, a i pregledala me dr. Subotic koja mi je istu dijagnozu dala i dala mi da kupim kremu od 500 din koja je imala vise kortikosteroida u sebi, a stari dr. Komarcevic pravi takve mazalice da hemiju dodaje kako on kaze samo malo, koliko je bas neophodno da bi bilo delotvorno.

Ima broj u telefonoteci, mislim da je rekao da se seli na novu adresu od nove godine, tako da ja sada ne znam tacno gde se nalazi, ali ko ima telefonoteku moze naci pod dr.Komarcevic
Odgovori