Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ja ga koristim evo nekih dvadeset dana ,ujutro i uvece,sto znam,kazu da je dobar i za stare oziljke
Meni se po malo peruta koza,mada i nemam neke oziljke,vise prosirene pore
jos je rano pricati o nekim rezultatima jer to nije akna koja moze da prodje tako brzo vec je rec o oziljcima ili u tvom slucaju prosirene pore.
U svakom slucaju bih volela da javis kako stoje stvari vremenom...ima li nekih rezultata.
Ja sam ga takodje koristila nekih dvadesetak dana i s obzirom da se moja koza jos nije smirila (jos uvek mi izlaze akne) morala sam da prekinem terapiju sa dermatixom.
Ne znam da li vam je doktor prepisao dermatix za lecenje prosirenih pora,ali koliko ja znam ,on se iskljucivo koristi za lecenje starih i prevenciju novih oziljaka.
Kako god,ako imate prosirene pore,postoje i drugi preparati,ja ga ne bih koristila bez konsultacije dermatologa.
Sto se tice DERMATIXA,koristila sam ga dva meseca i s' obzirom na cenu puno ocekivala od njega.Medjutim i dalje su mi vidljivi oziljci.Pocela sam da ga koristim dvanaest dana nakon operacije,tako da ne znam sta da kazem...Mozda bi bili jos vidljiviji da nisam koristila DERMATIX.Ko zna?!Ali bas se vide oziljci.Moje misljenje o ovom preparatu je da nije bas nesto efikasan.E sad ne znam kolika je efikasnost kad su stari oziljci u pitanju!
cikaivan napisao:Sto se tice DERMATIXA,koristila sam ga dva meseca i s' obzirom na cenu puno ocekivala od njega.Medjutim i dalje su mi vidljivi oziljci.Pocela sam da ga koristim dvanaest dana nakon operacije,tako da ne znam sta da kazem...Mozda bi bili jos vidljiviji da nisam koristila DERMATIX.Ko zna?!Ali bas se vide oziljci.Moje misljenje o ovom preparatu je da nije bas nesto efikasan.E sad ne znam kolika je efikasnost kad su stari oziljci u pitanju!
Kazu za Dermatix da je dva meseca koriscenja minimalno vreme da bi se videle neke promene na bolje, dakle sto duze to bolje.. Ono sto me zanima da li si videla bar neku promenu nakon ta dva meseca?
Tubica dermatixa mi je bila dovoljna za dva meseca koriscenja!Nikakvu posebnu promenu nisam primetila u toku i nakon koriscenja ali opet kazem-mozda bi bilo gore da ga uopste nisam koristila!Pokusaj-uvek vredi pokusati!Posle ta dva meseca redovnog koriscenja,stvarno mi se sve smucilo i izgubila sam volju da se vise mackam!Mozda su mi ocekivanja bila prevelika-a kad mnogo ocekujes uvek se razocaras!POZZ
Iwancice,mislim da je Anjela apsolutno u pravu!Sto se tice Saljicevog melema-imam ga u kuci i trebalo bi da je stvarno odlican ali kao da sam digla ruke od svega!Da znas da cu da pokusam!Uvek vredi pokusati,zar ne?!