Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Molim Vas da mi pomognete,mojoj supruzi 1994god.izbilo je crvenilo i sitne bubuljice na licu.probali smo sve i isli kod razlicitih lekara i stanje je samo gore.Pre nekoliko meseca iz akni je izdvojen parazit DEMODEKS.Molim Vas da ako ste u mogucnosti da nam pomognete.Unapred zahvalni Popovic Snezana i Ninoslav.
Demodex se leci tabletama metronidazola, i lokalno metronidazol gelom. Sve je covek lepo objasnio na linku koji sam u prethodnom postu ostavio, a koji se izlecio 100%
makki napisao:Demodex se leci tabletama metronidazola, i lokalno metronidazol gelom. Sve je covek lepo objasnio na linku koji sam u prethodnom postu ostavio, a koji se izlecio 100%
Ili ti "orvagil"-od 250 mg , e sad ...mislim da je veca doza 400mg..ili 500mg
Potrazi na "galenikoinom " sajtu!
Poslusaj makkija , stvarno ima sve objasnjeno !!!
Pa zar joj nisu dali NIKAKVU terapiju kad su otkrili DEMODEX??!!
kraja mojoj maloumnosti a zena ima bubuljice koje godinama ne moze da izleci? molim te da mi se vise ne obracas na ovom forumu, svako nastavljanje sa tobom ne vodi nicemu! bolje leci svoje akne i ljubavne probleme a druge ostavi na miru.
ma da bre roacutan je resenje,vidim i oni koji su ga pili su se izlecili.daj bre ne lupaj gluposti.
ljubavne probleme nemam,tek da znas.
i naravno da ti se necu vise obracati,bolje da ne kazem razlog jer ga i sama znas.toliko......
naravno da su se izlecili oni koji su ga pili a ti se nisi izlecio svojim glupim kombinacijama sapuna i kremica. kao sto vidim, visis non stop na ovom forumu, tako da...... get a life