DEHIDRIRANA KOZA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
seasun
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 21, 2007 10:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DEHIDRIRANA KOZA

Post od seasun »

Koje preparate koristite? I od kog preparata ste osetili poboljsanje?!
fiona
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2007 5:57 pm

Post od fiona »

Hmmm pa sada ja imam izrazito suvu kozu (osim predela oko grudi i zajedno sa T-zonom lica koji su masniji) i pomazu mi zaista Dove proizvodi.Znaci Dove gel za tusiranje ili sapun,dove mleko za telo ili losion. :D Imam problema sa jako suvom i osteljivom kozom koja lako pokupi poneki ekcem ili tako nesto i Dove mi je bukvalno preporucila doktroka sa kozno-venericnih bolesti u Dzordza Vasingtona. Prezadovoljna sam :D

Inace,posto imam i jako suve dlanove koristim Pantenol krem.Zaista sve pohvale :D
seasun
Novi član
Novi član

Post od seasun »

Ja imam problem sa licem,trenutno koristim Clarins multi-activ ali izgleda da nisam bas potrefila odgovarajucu kremu.Ne vidim neke promene.Ujutru kada se umijem I pogledam koza mi je i dalje bez sjaja, suva.
Jekiska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 1:37 pm

Post od Jekiska »

Ja koristim preparate koje pravi jedna apoteka, i mogu ti reci da sam do sada izuzetno zadovoljna! Isti sam problem imala kao i ti, s tim sto imam jako osetljivu T zonu, sklonu stvaranju komedona. Ako zelis, poslacu ti private poruku o kojoj cu ti napisati koja je apoteka u pitanju. Oni vrse cetvrtkom i preglede, savetujem ti da odes!
seasun
Novi član
Novi član

Post od seasun »

Posalji mi,pa cu kad budem dolazila u BG otici tamo.Ja zivim u Crnoj Gori.
Odgovori