Cudna izraslina

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tiho86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 12:52 am

Cudna izraslina

Post od tiho86 »

Pre oko sedam godina sam na zglobu noge napravio ogrebotinu,znam da tada na to nisam mnogo obracao paznju,ali posle jedno godinu dana na tom mestu mi se stvorila mala okrugla (kao bubuljica)krasta koja je stajala dok sama nije otpala. mesec dana mi je stajao mali oziljak,ali posle toga se na istom mestu pojavila krasta koja je opet posle jedno mesec dana otpala, i tako 5 godina mi se stalno pojavljivala ta krasta i stalno sama otpadala.Evo mozda u zadnjih godinu dana na tom mestu se i dalje nalazi oziljak koji je kao napunjen vazduhom ali nema kraste,najvise razloga za brigu imam zato sto sumljam da sam tu mozda imao mladez koji sam povredio i zbog toga sto vec 7(mozda i vise ) godina to ne nestaje.Da li neko mozda zna sta bi to moglo da bude.
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Wucko »

ja ima slican slucaj sa celom,posle saobracajke mi je ostao komad soferke u celu,parce stakla koje ne mirujene smeta mi,ne osecam ga,ali imam krasticu koja se tome slicno pojavljuje i nestaje,sasvim je mala,iznad obrve,tako da se i ne primeti sem ako se dobro ne zagledas.Da li je kod tebe ostalo neko strano telo na tom mestu,ili je doslo do neceg drugog,to moras videti sa lekarem,mislim da je najbolje strucan za ta pitanja,pogotovo kad sam vidi problem.Ja moje staklo ne vadim,mrzi me da idu da me seckaju,pa cu ga izgleda nositi do kraja zivota :) :) :) :) :D :roll:
tiho86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 16, 2008 12:52 am

Post od tiho86 »

Posto i dalje nisam bio kod doktora,nisam imao hrabrosti morao sam opet vama da se obratim.Evo sinoc mi je po 100-ti put ponovo spala krastica i opet izraslina izgleda isto.Evo ja sam to slikao da vidim da li bi iko mogao da pretpostavi sta je u pitanju.
Slika
Slika
Odgovori