Tri dana kako vec osjecam bol u grlu pri gutanju neceg.Mislim da je neki virus,gripa.Otisla sam u apoteku da vidim sta mi preporucuje farmaceut.Rekao mi je je da je vjerojatno neka upala i propisao mi je pastile GRANOBIL (pastile sa ekstraktom planinskog lisaja za usta i grlo) i tylolhot. U toku dana sam uzeča 3-4 pastile kako i pise u upustvu i popila tylolhot.Medjutim sljedeci dan sam osjetila nekakav svrab na vratu,dekolte,do grudi.Nisam obracala paznju na to..Okupala sam se i nakon toga sam primijetila crvenilo oko vrata do grudi i jos vise je svrbilo.Morala sam da se pocesem..uzas koza mi je bila kao da me neko polio kipucom vodom. Na tim mjestima vidljive su kao neke sitne potkozne bubuljice i svrbi jako,cak mi je pocelo na lice malo da ide,na breadi se pojavile skrozzz sitne "bijele" bubuljice.. Molim vas pomozite,da li je neko imao slicno iskustvo? Da li je moguce da mi ove pastile nisu odgovarale? Inace sto se tice higijene na to pazim! Tusiram se svaki dan,mazem kremicama itd.Imam osjetljivu kozu i jako pazim. Alergicna nisam nikad bila..