Pozdrav,
Primetio sam crvenilo koje je nakon par dana postalo praćeno svrabom koji nije konstantan ali se dešava s vremena na vreme. Noću ne svrbi. Išao sam kod doktora opste prakse sa namerom da dobijem uput za dermatologa, na sta sam dobio odgovor da mi nije nista i da je to iritacija od brijanja. Doktor je rekao da uzmem nistatin ili triderm kremu i da mazem i da ce sve biti ok. Mazao sam nistatin kremu 2 dana nakon cega se svrab malo smanjio, ali crvenilo je i dalje tu. Nakon tako sam pomislio da su mozda dlake uzrok svraba, pa sam ih pazljivo uklonio. Ali ni to nije slucaj. Takodje pojavile su mi se i sitne "bubuljice" po obodu polnog organa na mestima gde su vene. Ove "bubuljice" se pojave i nestanu u toku dana. Doktor je za njih rekao da su normalna pojava i da ne treba da brinem. Kacim dve slike kako biste stekli blizu sliku kako to izgleda. Unapred zahvalan na pomoci.
Slike
https://www.dodaj.rs/image/bsGAd
https://www.dodaj.rs/image/bsHq2
Crvenilo i svrab u genitalnoj regiji?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2019 12:13 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Crvenilo i svrab u genitalnoj regiji?
Једну фотку су ти већ скинули.
То јесте од бријања, обично последица неправилне хигијене па је дошло до малих огреботина и инфекције.
То јесте од бријања, обично последица неправилне хигијене па је дошло до малих огреботина и инфекције.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2019 12:13 am
Hvala na odgovoru. Mozete li mi reci sta bih mogao da koristim od preparata kako bih ublazio svrab i crvenilo?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Зависи шта је директан узрок свраба. Ако је израстање длака узрок онда нема помоћи. Ако је сува кожа онда је треба мазати најбоље неком беби кремом. Ако је инфекција онда би требало испирати воденим раствором соде бикарбоне.
За црвенило не знам. Можда беби крема.
За црвенило не знам. Можда беби крема.