Crvenilo na preponi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
bbo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 06, 2009 10:09 am

Crvenilo na preponi

Post od bbo »

Pre mesec-dva, na desnoj preponi, pojavilo mi se jako crvenilo, uz (povremeno) izuzetno jak svrab. Zahvatilo je celu preponu, sve do testisa. U toplijim danima, kada je znojenje pojacano, pojave mi se i "pukotine" na kozi, koje jako peckaju. Da li mi neko moze reci o cemu se radi i sta da koristim? Hvala unapred!
Lapi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 9:37 pm

Re: Crvenilo na preponi

Post od Lapi »

Meni se to bilo pojavilo bez obzira sto gace mijenjam dva puta dnevno i sto se tusiram takodje dva puta dnevno, i koristio sam razne preparate na bazi cinka (niveine, soleine....) i onda sam kupio Pavloderm i ubrzo mi je proslo. Odlicna krema a skroz jeftina.
joni
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 21, 2007 9:44 am

Re: Crvenilo na preponi

Post od joni »

Treba da odete na dermatolosku kliniku KCS da vam tamo utvrde dijagnozu. Mozete i u Zavodu za kozne i venericne bolesti u Dzordza Vasingtona. Meni ovo lici na gljivicnu infekciju ali je potrebno uraditi dodatnu dijagnostiku.POzz
Odgovori