Crvenilo na penisu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
belimeda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 29, 2013 8:03 pm

Crvenilo na penisu

Post od belimeda »

Poštovanje svima,

imam jedna problem, nisam siguran koji je uzrok, ali se nadam da nije ništa strašno. Nisam imao intimne odnose, imam 18 godina, i pojavio mi se to crvenilo.
Ja imam problema sa bubuljicama na leđima, i koristim eritromicin gel, i tako sam imao neku bubljicu blizu penisa koju sam namazao gelom, i mislim da je koža penisa došla u kontakt sa gelom. Da je ona uzrokovala ovo. Radi se o tome da se ono smiri, ali kada dođe do mastrubacije, upali se i crveni se. Nekada malo svrbi, ali obično ne. Samo posle mastrubiranja. Ovo mi se desilo pre 6 meseci, takođe sam koristio gel dole negde na neku bubuljicu, a posle toga se pojavilo crvenilo na koži. Prošlo je posle mesec dana, ali ovo sada ne prolazi već dva meseca. Da li treba da slikam kako izgleda? Na početku je delovalo kao da se koža beli posle mastrubacje, kao da se taj deo malo peruta, ali sada više ne. U poslednje vreme se malo smirilo, ali nije još uvek prošlo.

Hvala na pomoći.
Odgovori