Crvenilo na nosu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Derek11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 03, 2009 6:33 pm

Crvenilo na nosu

Post od Derek11 »

Evo pozdrav svima ja sam novi na ovom forumu.
Imam jedan mali dermatoloski problem.
Naime prije 4-5 godina na vrhu nosa mi se pojavio crveni krug, koji me u poslednje vrijeme strasno nervira, naime kada je hladno on se jos vise zacrveni, a kada je normalna temperatura ili povisena crvenilo se smanji.
Malo iznad tog crvenog kruga prije pola godine mi se pojavila bubuljivca, koju sam ja dosta istiskivao i ostao je mali crveni oziljak koji je nepromljenjiv bez obzira na temperaturu. Ja sam ovo mazao preparatima protiv akni kao sto su Eryaknen 4% gel i Benzaknen 5% gel, medjutim nista se nije promjenilo.
Nadam se da mi mozete pomoci da rijesim ovaj problem.
Hvala unaprijed.
Derek11
Novi član
Novi član

Post od Derek11 »

Hoce li mi neko odgovoriti????????
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Po ovome kako si opisao lici da ti je pukao kapilar.Postavi sliku.
Derek11
Novi član
Novi član

Post od Derek11 »

Pa nemam sad neku sliku na kojoj je dobro vidljiv, jedino da zumiram ove neke slike, vidice se ali slabo.
A ako je puko kapiral, dali je moguće da posle toliko godina on i dalje stoji u nepromjenjenom stanju i ako je to kapilar dali su moguce njegove male promjene na temperaturu.
Hvala ti sto si mi odgovorio na pitanje.
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Moguce je da postoji i da reaguje na promenu temperature.Zato sam i pretpostavila da je kapilar.Ali ne tvrdim nista jer nisam videla sliku.Pozdrav
Odgovori