crvenilo na licu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
crvenilo na licu
Zdravo,ja sam novi...Mozete li mk pomoci,skoro mi je ispod desnog oka kod jabucice pojavilo neko crvenilo.Mnogo pece cak se i desava da mi se citavo lice zacrveni ...kad se lice ispere sapunom mnogo pece..Hvala unaprijed ako znate odg na moje pitanje
Re: crvenilo na licu
Postovani,imam neko crvenilo pored nosa i na nosu.Bio sam kod doktorice i dala mi je PANTENOL krem,posto je u pocetku bilo bas malo mogao sam tom kremom to crvenilo da otklonim.Ta krema je delovala tako da sve to crvenilo se pretvori u nekakvu ljusku i ona otpadne.Medjutim,primetio sam vremenom da se to crvenilo naglo sirilo i mislim da su jedni od uzroka znoj,jastuk,prljavi prsti.Opet sam otisao kod doktorice,tada mi je dala nekakav sapun cija je ph 5.5 .Jedno vreme dok sam koristio taj sapun bilo je u redu,ali vremenom koriscenjem istog sapuna crvenilo se prosirilo,a sapun mi nenormalno zateze kozu.Prestao sam sve da koristim,i mnogo puta na dan sam se umivao,medjutim nista,crvenilo se ne smenjuje,isto je.Primetio sam(nije bitan razlog)ali mislim da su mi suze ocistile i mnogo smanjile to crvenilo.Sve sam isto radio samo imao sam period kada sam mnogo plakao i kako sam se posle svog plakanja umivao,a i osetio sam da me je lice malo svrbelo posle suza,i primetio kako mi se to crvenilo mnogo smanjilo.Pa sta bih mogao da uzmem za crvenilo?Kontam posto su suze slane,neki lek na takvoj bazi?Hvala unapred