Crvenilo, Ispucali kapilari

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Crvenilo, Ispucali kapilari

Post od goodbyemylover »

Znam da ima dosta tema oko ovoga, neke su i malo stare cini mi se zato sam otvorio ovu novu.
Kad sam imao 12-13god crvenila uopste nisam imao, cisto lice sve.
Ja ne znam ni kad mi se pojavilo crvenilo..mozda kad sam bio u 8 razred, kako se pojavilo ni to ne znam.Crvenila imam najvise oko nosa tu je stalno, i na obrazima varira.
Prije 3 mjeseca sam bio u neki salon za ljepotu, sto imaju onaj LP, ispricam ovoj kozmeticarki o ovome, i ona mi kaze kao mozda sam se prehladio tad i ispucali mi kapilari. Ona mi preporucila da uradim piling lica prije no pocnem sa laserom, ja to uradio i kao malo se povuklo crvenilo sa nosa, pa mi je rekla da mozemo probati sa nekim kremama, 2-3 sata posle kad sam izasao iz salona mi je lice buknulo bas tj crvenilo i trebalo je jedno nedelju dana da se vrati u normalu, od tad nisam isao tamo,a tretman je po 50e prva 2 mjeseca, i treba jos jedno 8 mjeseci poslije toga a to je 30e za svaki tretman.
A sad jedno sto me ni neda mira je, kad sam bio kod jedne doktorice rekla mi je za ovo crvenilo da sam mozda dobio sa pubertetom i da ce se povuci kad prodjem to, sad imam 17god jos malo 18 ali crvenilo je i dalje tu, a nervira me sto mi je najvise oko nosa i bas bzvz izgleda...radije bi da imam akne ili neke bubuljice lakse bi ih se rijesio jer imam cisto lice - bijelo a crvenilo na nosu sa time je jos izrazenije.
Malo oduzih pricu, ali vjerujte mi tesko da cete postici sto sa nekim receptima babe djeda itd..laserom ako sto mozete,ako ne muskarci pustajte bradu da je prikrijete..ili se pomirite sa tim :D
E da znate li cijene tretmana sa ovim lp tamo u vase zemlje i koja je to zemlja ?
p.s vidim da su neki pitali za tretman i njegovu cijenu ali niko im nije odgovorio
prva dva mjeseca po 50e = 100e + 8mjeseci po 30e = 340e
Odgovori