Crvenilo ispod ociju
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Crvenilo ispod ociju
Pozdrav,ovo crvenilo mi vec izlazi dugo vreme npr. na svakih nedelju dana jednu nedelju imam a posle mi se pojavi pa to prodje pa se opet pojavi,ja mislim da su to sitne bubuljice ali bih ipak voleo misljenje drugih o ovome.Hvala!
Eto i jedne slike

- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Crvenilo ispod ociju
Фотка је лоша.
pa vidis ovo sa donje desne strane crveno kao tackica,jedino drugu sliku da stavimaaaca napisao:Фотка је лоша.
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Тја, видим. Ваљда ти је то од хране или пешкира.
Peskire menjam na svakih 3-4 dana,moguce da je do hrane,hvala punoaaaca napisao:Тја, видим. Ваљда ти је то од хране или пешкира.
-
dr Trojanović
- Stalni član

- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Alergija na hranu daje drugačije promene,najčešće po celom telu po tipu koprivnjače.
Na slici se nejasno vidi,pa Vam savetujem da odete kod dermatologa i da ništa od preparata ne aplikujete na kozu na svoju ruku,jer se mogu pogoršati promene i zamaskirati klinička slika.
Na slici se nejasno vidi,pa Vam savetujem da odete kod dermatologa i da ništa od preparata ne aplikujete na kozu na svoju ruku,jer se mogu pogoršati promene i zamaskirati klinička slika.
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Нисам мислио на алергију на храну. Постоји храна која због неког свог састојка оптерећује јетру и онда могу да се јаве проблеми са кожом најчешће на лицу и врату.
dr Trojanović napisao:Alergija na hranu daje drugačije promene,najčešće po celom telu po tipu koprivnjače.
Evo mozda jasnija slika http://www.dodaj.rs/f/1N/zF/4iNLGg2j/image0326.jpg
- aaaca
- Stalni član

- Kontakt:
Па и није баш јаснија. Мораш да фотографишеш са већег растојања да би апарат могао да изоштри слику.