Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pozdrav,ovo crvenilo mi vec izlazi dugo vreme npr. na svakih nedelju dana jednu nedelju imam a posle mi se pojavi pa to prodje pa se opet pojavi,ja mislim da su to sitne bubuljice ali bih ipak voleo misljenje drugih o ovome.Hvala! Eto i jedne slike
Alergija na hranu daje drugačije promene,najčešće po celom telu po tipu koprivnjače.
Na slici se nejasno vidi,pa Vam savetujem da odete kod dermatologa i da ništa od preparata ne aplikujete na kozu na svoju ruku,jer se mogu pogoršati promene i zamaskirati klinička slika.
Нисам мислио на алергију на храну. Постоји храна која због неког свог састојка оптерећује јетру и онда могу да се јаве проблеми са кожом најчешће на лицу и врату.
dr Trojanović napisao:Alergija na hranu daje drugačije promene,najčešće po celom telu po tipu koprivnjače.
Na slici se nejasno vidi,pa Vam savetujem da odete kod dermatologa i da ništa od preparata ne aplikujete na kozu na svoju ruku,jer se mogu pogoršati promene i zamaskirati klinička slika.