Crvenilo na Glavicu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Dusann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 6:25 pm

Crvenilo na Glavicu

Post od Dusann »

Pozdrav ljudi, evo i ja da se javim s crvenilom na glavicu! Imam stalnu devojku, imali smo odnos bez zastite sve dok mi nije pukla kozica, pao mi je imunitet, i od tada do dana danas imam iritaciju! Samo da znate ako imate iritaciju, i vasa devojka to sada ima, kod nje nije toliko strasno kao kod nas, moja je bila na pregledu i sve je bilo u redu, JA JOS NISAM ISAO kod doktora! Iritacija se javi posle odnosa, crvene tackice,svrab, i beli kruzic oko kozice. . . Koristite Kondome obavezno, jel kad se koriste iritacija bude manja, mozda 5,6 crvene tackice. Ja mazem Canesten kremu i polazi od nje, posle odnosa OBAVEZNO mazem dan,dva i odmaram s sexom po nedelju dana....E sad kad procitate na nekom forumu o doktorima to je " SAMO " iritacija, jeste samo, ALI ona prodje i javlja se odmah posle seksualnog onosa, mozda ne prvog ili drugog ali se javlja!!!!!!!
Odgovori