Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ovo mi se nedavno pojavilo na celu,odjednom ni otkuda se stvorilo,zatim su krenuli da se pojavljuju manji "pecati" po licu.Primetio sam da se prvo pojavi crvenilo,zatim ide svrab i onda se formira "pecat" (kao sto je na slici).U apoteci sam uzeo Saljicev melem i kontam da deluje jer mi je skroz izbledelo na celu ali su krenuli drugi da se pojavljuju..
Na zalost, ne mogu da ti pomognem, samo htedoh da kazem da redovno "zavirujem" ovde da proverim jesi li dobio neki odgovor na tvoje pitanje, posto i ja s vremena na vreme imam problem koji opisujesi ne znam sta je u pitanju? Do sada sam to povezivala sa menstrualnim ciklusom, jer mi se desavalo iskljucivo da u vreme pred menstruaciju, kada mi se pojavi po neka bubuljica, iskoci nekada i tako neki "pecat", obicno na licu, ili na stomaku. U sustini se brzo povuce i ne javlja se cesto, tako da nisam bila kod dermatologa. A cim dobijem menstruaciju, vise se ne pojavljuju, a postojeci nestanu. Mazala sam ih "Ekcemol" kremom ( krema na bazi ulja nocurka, koja se koristi kod suve koze i ekcema), nisu se sirili, ni povecavali, a svrbeli su samo prilikom pojavljivanja...