Crveni pecat?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
-Unknow-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 2:11 am

Crveni pecat?

Post od -Unknow- »

Ovo mi se nedavno pojavilo na celu,odjednom ni otkuda se stvorilo,zatim su krenuli da se pojavljuju manji "pecati" po licu.Primetio sam da se prvo pojavi crvenilo,zatim ide svrab i onda se formira "pecat" (kao sto je na slici).U apoteci sam uzeo Saljicev melem i kontam da deluje jer mi je skroz izbledelo na celu ali su krenuli drugi da se pojavljuju..

Da li mi neko moze reci sta je u pitanju?

Slika
Lena021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 4:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lena021 »

Na zalost, ne mogu da ti pomognem, samo htedoh da kazem da redovno "zavirujem" ovde da proverim jesi li dobio neki odgovor na tvoje pitanje, posto i ja s vremena na vreme imam problem koji opisujesi ne znam sta je u pitanju? Do sada sam to povezivala sa menstrualnim ciklusom, jer mi se desavalo iskljucivo da u vreme pred menstruaciju, kada mi se pojavi po neka bubuljica, iskoci nekada i tako neki "pecat", obicno na licu, ili na stomaku. U sustini se brzo povuce i ne javlja se cesto, tako da nisam bila kod dermatologa. A cim dobijem menstruaciju, vise se ne pojavljuju, a postojeci nestanu. Mazala sam ih "Ekcemol" kremom ( krema na bazi ulja nocurka, koja se koristi kod suve koze i ekcema), nisu se sirili, ni povecavali, a svrbeli su samo prilikom pojavljivanja...
-Unknow-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 2:11 am

Post od -Unknow- »

Saznao sam o cemu se radi. U pitanju je ekcem.Kupi kremu,hidrociklin,vec posle 5 dana nestaju(na licu),7 dana (na telu).Ja sam resio svoj problem.
Odgovori