crveni osip po celom telu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
jagodica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 2:22 am

crveni osip po celom telu

Post od jagodica »

muz i ja smo nesto bili bolesni kao neka gripa blaga temp,ali totalna iscrpljenost i uzasni bolovi tela,kostiju najvise,to je trajalo oko pet dana i sada nam je bolje ali nam se oboma pojavio osip po celom telu u vidu crvenih tackica koje osim sto su vidljive nikako drugacije nesmetaju,ali ne znam cemu vodi to jer i ovo stanje koje nas je snaslo pomalo zabrinjava narocito mene jer imamo dete od tri godine i bebu od 2meseca koju dojim.(njima nije nista)
jagodica
Novi član
Novi član

Post od jagodica »

voleli bih veoma da nam neko pomogne,ako moze da da odgovor-unapred hvala na pomoci
jagodica
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Niste napisali da li ste pili neke lekove.Mozda je alergija.
jagodica
Novi član
Novi član

Post od jagodica »

pili smo vitamine sumece tablete,a muz je pio aspirin c i kombinovani prasak pored vitamina,a ja samo vitamine.Sada sam se nesto uplasila da nije upitanju rubeola ili neka zarazna bolest-opet ponavljam da nas nesvrbi i da je samo puno sitnih crvenih tackica po telu,narocito na rukama i nogama,A na licu i ledjima i stomaku manje ima nego na nogama i rukama-pozdrav i hvala na odgovoru!
Odgovori