Cosavost - manjak dlaka na telu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
goranxD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 1:19 am

Cosavost - manjak dlaka na telu

Post od goranxD »

Imam problem sa manjkom dlaka po telu.. pre svega tu mislim da grudi i dlake po rukama.. na tim mestima imam jako malo dlaka i pritom su slabe.. na nogama je situacija malo bolja ali samo sa prednje strane..imam 22 god sto znaci da sam u tom pogledu trebao vec biti formiran.. da li se to nekako moze popraviti , tj da li mozda postoji neki preparat koji pospesuje rast dlaka ?? unapred hvala i pozdrav
Kion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 22, 2012 3:33 pm

Re: Cosavost - manjak dlaka na telu

Post od Kion »

Evo ti moj odgovor,koliko sam upucen u tu temu,jer sam imo isti "problem"!
Stavljam pod navodnike jer to problem nije nego poklon prirode!
Kada sam usao u pubertet izostale su dlake,osim na nogama.I danas nemam dlake na rukama,na licu imam neki pokusaj brade na bradi i iznas usta,ali to je smesno,mada ipak brijem to,i ok je!
Imo sam pravi kompleks,jer sam mislio da nisam dovoljno muzevan,a onda sam poceo da se zabavljam sa curama i velika vecina mi je rekla da je super sto nemam dlake.NE MORAS DA SE BRIJES SVAKOGA DANA,ne znojis se ispod pazuha toliko,nemas problema sa dlakama na ledjima,prakticno,izgledas ko oni likovi iz reklama za gace:)
Naglasicu ti da sam normalno gradjen i da nisam ni malo feminiziran,da volim cure,da nisam nista manje muskarac!
Inace,to sto imas 22godine ne znaci da si zavrsio razvoj!
Ja sam od 23do26 dobio 8do10kg uglavnom misica,jer sam bio malo mrsaviiji do tada,,i onda sam krenuo da vezbam,,bez ikavkih pomagala,,,kreatina ili neceg goreg,,,i telo mi se toliko izmenilo,da to nije normalno,znaci,,,razbacao sam se u grudima i ledjima,a nisam stalno visio u tereatani.
Znaci da sam razvoj zavrsio tek oko 25,6godine! Inace dobio sam i dlake na stomaku,,,,od pupka do vrsnjaka u tom periodu!
Dakle da sumiram,mozes da pomognes rast dlakama uzimanjem testosterona ,sto je cisto luuuudilo!
Samo prihvati sebe i sacekaj jos koju godinu,mozda se dlaka i pojave,a cure koje ti kazu da nisi muzevan,,,iskuliraj,jer iz licnog iskustva 8od10vole nedlakave muskarce!
goranxD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 24, 2011 1:19 am

Post od goranxD »

ok, hvala na odgovoru..
RaJo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 10:30 pm

Post od RaJo »

Ja imam suprotan problem od tebe Gorane imam skoro 17god. a dlake su mi po(stomaku, ledjima grudima, i ramenima toliko izrasle da to nije normalno). I da li neko zna da li je u pitanju poremecaj hormona ili nesto drugo, ako neko zna molim ga odgovori?
Odgovori