Clindasome gel

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Clindasome gel

Post od fedja »

uradio sam 2 tretmna v. kiselinama po muradu (40 %) zbog veoma masne koze lica i nekoliko flekica od akni... lice mi se malo manje masti i pomenute flekice polako blede... e sad, posto su mi struchni saradnici foruma rekli da nechim treba vlazhiti lice, ja to radim visio hydro gelom seba med, i nakon brijanja i prvih par dana posle brijanja koristim clindasome gel jer mi je brada sklona folikulitisu (upali korena dlake)...
da li je ok da koristim clindasome gel, mislim zbog tretmana v. kiselinama i da li je bezbedno koristiti ga cheshce kod masne koze (tj da li je nece isushiti i napraviti nekakav haos u bilo kom smislu)?
koliko je bezbedan i uopshte pozheljan da se koristi u mom sluchaju?

unapred hvala
:))
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

moze se koristiti 2x dnevno, a mogu se koristiti i cisti lipozomi-proveriti kod Prof Siler Marinkovic sa tehnoloskog fakulteta
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

pa shta je bolje s obzirom da mi je koza masna sklona aknama i da sam trenutno na tretmanu vocnim kiselinama, clindasome gel ili cisti lipozomi?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

lipozomi u gelu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori