Cesto brijanje...pomoc...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
mare2009
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 11:31 am

Cesto brijanje...pomoc...

Post od mare2009 »

E ovako imam 15 godina ,za mesec dana punim 16 i moram da se brijam na svaka 2 dana,a mrzi me.Poceo sam da se brijam pre 2 godine...a sad sam poceo i vrat ,bradu ...I zanima me kako mogu da usporim rast dlake ako je to uopste moguce ?Inace veoma sam crn...
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Hehe,pa mislim da i ne postoji neki nacin na usporis rast dlake,izuzev epilacije.Ako ceti biti lakse,motivisi se time da brijanjem podstices regeneraciju koze.Koristi brijace za jednokratnu upotrebu,kvalitetnu penu za brijanje(nivea sesnitive,vichy,avene..) i neutralnu kremu posle brijanja tipa npr. pantenol,da bi se zastitio od iritacije,naravno bez izbrijavanja.Pre brijanja pozeljno je umiti se antibakterijskim gelom za umivanje.
mare2009
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 18, 2009 11:31 am

Post od mare2009 »

ja imam dobru penu za brijanje nivea i brijam se gillete blue 2 excel valjda ali i menjam ...a posle brijanja stavljam balzam boxer ...nisam dobro razumeo da promenim ili?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Samo balzam promeni,umesto njega posle brijanja stavi pantenol kremu,a pre brijanja se umij gelom za umivanje koji i inace koristis.Od niveinih pena najbolja je sensitive(bela),tj. najblaza je.
Odgovori