Ceramid krem

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ChickDeluxe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 12:48 am

Ceramid krem

Post od ChickDeluxe »

Pozdrav svima

Da li moze neko ko je koristion Ceramid krem SB Trade apoteke da mi prenese svoja iskustva u vezi sa njim? Da li je efikasan, i da li moze da se koristi za mladu kozu (ja imam 24g.) protiv prvih bora?
Dobro bi mi dosla i preporuka ze neke druge antirid kreme koje mogu da se koriste za mladu kozu. Sve sto sam ja dosad videla i u apotekama i u parfimerijama uglavnom je za zrelu kozu posle 35. Ako budem cekala 35 da pocnem da koristim anti-age, nece biti ni svrhe da ga koristim - vec cu izgledati kao baba.
pozdrav
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Zar su sa 24 pocele da se pojavljuju prve borice oko ociju?!..

Ceramid je odlican krem,mastan,ima regeneretativno dejstvo i anti age efekat.Malo je masniji i dobro vlazi i hrani kozu oko ociju.

Druga alternativa za okoloocnu kremicu za tvoje godine bi bila mozda nesto malo laganija kremica kolekcije Afrodita -EYE cream for sensitive skin sa bisabolom,zelenim cajem,ceramidima i vitaminima A i E.
ChickDeluxe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 12:48 am

Post od ChickDeluxe »

Ma pocele su 20. Tad nisam nicim mazala, a sad mi vec nije djene-djene. Vidim da ako nesto ne pocnem da mazem, posle necu ni morati...
Moze li taj Ceramid za 24godisnju kozu? Problem mi je da uopste nadjem kremicu koja je efikasna, a nije za preko 35...
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Sastav Ceramid kreme je osmislio mr Silvio i on je jedini kompetentan da da valjan odgovor na tvoje pitanje.(na zalost,on vise ne posecuje ovaj forum)

Posto je sastav kreme regenerativan ,hrani kozu a ne nema lifting efekat -zatezanja,mislim da je sasvim OK za tvoju kozu.

Takodje je mladjoj dobi namenjena Afroditina krema za podrucje oko ociju,sa zelenim cajem i svim ostalim sto sam ti napisala,i to bi bila sasvim dobra krema za tebe.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Samo da dodam: ne postoji ni jedna krema za predeo oko ociju ( kao i za celo lice koje ima manje-vise ili mimicne ili atroficne bore) koja ce uciniti cuda i ispegleti bore.

Antirid moze samo da donekle ublazi postojece borice i donekle spreci nastajanje novih.

Osnova svake anti age terapije je dobar ANTISOLARNI KREM.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ja koristim ROSAL za prve mladalacke bore oko ociju. Sjajan je i uopste nije skup!!!!!!!!!!
nikolzana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2012 10:05 am

Re: Ceramid krem

Post od nikolzana »

Help!
Nikako da stupim u kontakt sa apotekom koja pravi ovu Ceramid kremu...Brojevi telefona nisu tacni...a ako neko zna, neka kaze, ili jos bolje da li ovu kremu pravi neka od niskih apoteka???
Odgovori