Pozdrav svima
Da li moze neko ko je koristion Ceramid krem SB Trade apoteke da mi prenese svoja iskustva u vezi sa njim? Da li je efikasan, i da li moze da se koristi za mladu kozu (ja imam 24g.) protiv prvih bora?
Dobro bi mi dosla i preporuka ze neke druge antirid kreme koje mogu da se koriste za mladu kozu. Sve sto sam ja dosad videla i u apotekama i u parfimerijama uglavnom je za zrelu kozu posle 35. Ako budem cekala 35 da pocnem da koristim anti-age, nece biti ni svrhe da ga koristim - vec cu izgledati kao baba.
pozdrav
Ceramid krem
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zar su sa 24 pocele da se pojavljuju prve borice oko ociju?!..
Ceramid je odlican krem,mastan,ima regeneretativno dejstvo i anti age efekat.Malo je masniji i dobro vlazi i hrani kozu oko ociju.
Druga alternativa za okoloocnu kremicu za tvoje godine bi bila mozda nesto malo laganija kremica kolekcije Afrodita -EYE cream for sensitive skin sa bisabolom,zelenim cajem,ceramidima i vitaminima A i E.
Ceramid je odlican krem,mastan,ima regeneretativno dejstvo i anti age efekat.Malo je masniji i dobro vlazi i hrani kozu oko ociju.
Druga alternativa za okoloocnu kremicu za tvoje godine bi bila mozda nesto malo laganija kremica kolekcije Afrodita -EYE cream for sensitive skin sa bisabolom,zelenim cajem,ceramidima i vitaminima A i E.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 12:48 am
-
- Aktivan član
Sastav Ceramid kreme je osmislio mr Silvio i on je jedini kompetentan da da valjan odgovor na tvoje pitanje.(na zalost,on vise ne posecuje ovaj forum)
Posto je sastav kreme regenerativan ,hrani kozu a ne nema lifting efekat -zatezanja,mislim da je sasvim OK za tvoju kozu.
Takodje je mladjoj dobi namenjena Afroditina krema za podrucje oko ociju,sa zelenim cajem i svim ostalim sto sam ti napisala,i to bi bila sasvim dobra krema za tebe.
Posto je sastav kreme regenerativan ,hrani kozu a ne nema lifting efekat -zatezanja,mislim da je sasvim OK za tvoju kozu.
Takodje je mladjoj dobi namenjena Afroditina krema za podrucje oko ociju,sa zelenim cajem i svim ostalim sto sam ti napisala,i to bi bila sasvim dobra krema za tebe.
-
- Aktivan član
Samo da dodam: ne postoji ni jedna krema za predeo oko ociju ( kao i za celo lice koje ima manje-vise ili mimicne ili atroficne bore) koja ce uciniti cuda i ispegleti bore.
Antirid moze samo da donekle ublazi postojece borice i donekle spreci nastajanje novih.
Osnova svake anti age terapije je dobar ANTISOLARNI KREM.
Antirid moze samo da donekle ublazi postojece borice i donekle spreci nastajanje novih.
Osnova svake anti age terapije je dobar ANTISOLARNI KREM.
Re: Ceramid krem
Help!
Nikako da stupim u kontakt sa apotekom koja pravi ovu Ceramid kremu...Brojevi telefona nisu tacni...a ako neko zna, neka kaze, ili jos bolje da li ovu kremu pravi neka od niskih apoteka???
Nikako da stupim u kontakt sa apotekom koja pravi ovu Ceramid kremu...Brojevi telefona nisu tacni...a ako neko zna, neka kaze, ili jos bolje da li ovu kremu pravi neka od niskih apoteka???