bubuljice na ticepsu???

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
erik_kartmen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 29, 2008 12:34 pm

bubuljice na ticepsu???

Post od erik_kartmen »

Od kada znam za sebe imam puno malih bubuljica na tricepsu(na oba), znate li sta je to i moze li se otkloniti. Sada trenutno imam i neke crvene (nesto kao da su iscedjene) na lopaticama... Inace imam 23 god
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

jel pijesh neke lekove ili preparate za rast mishica?
kako se hranish?
radish li piling koze pri kupanju?

takve znaju da se pojave usled hormonalnog disbalansa!

moja preporuka je da odesh dermatologu da dobijesh neki piling i kreme i savete o svom tipu koze!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
erik_kartmen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 29, 2008 12:34 pm

Post od erik_kartmen »

Dizem tegove ali ne pijem nista od preparata... Taj problem imam bas odavno. Ne verjuem da je od hrane, a piling ne radim. Imam i mitisere na nosu (samo tu) i kako taj problem da resim??
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

svez paradajz izgnjechi i stavi na lice i posle 10tak minuta samo dobro iztrljaj nos :)

ili jednostavno dodji na tretman lica kod mene :) heheheehhe
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Colask8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 7:32 pm

Post od Colask8 »

ja imam neke male bubuljice na tricepsima (od petog razreda) inace sad imam 16 godina :P
Odgovori