Probala mnogo toga da rešim problem sa bubuljicama, jedino je ova kozmetika bila delotvorna. I uvek ću je koristiti

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Imam pitanje u vezi sa ovim. Naime, probala bih i ja to sa limunom, ali da li neko može da mi objasni kakva je to tačno procedura, da li se npr. ocedi limun pa taj sok natapka na bubuljicu, ili se kora potopi u vodu, pa se izmiksuje i to kao maska nanese na lice da stoji 10-ak minuta??? Čula sam za različite varijante, pa me zanima kakvu vi praktikujete. Ja bih ga najviše stavila da malo povuče masnoću sa lica, ali i po potrebi na bubuljice... Paaa, ako neko zna, nek odgovori.iwancica napisao:Pozdrav svima,
sto se tice fleka mislim da je tu najefikasniji limun. Ne samo za fleke vec i za akne, narocito one potkozne debele. Utapkaj limun dobro na njih i one ce odmah puci i sasusiti se. U prvih minut-dva jako pece ali se moze izdrzati i veruj mi da vredi pokusati jer ti totalno iscisti kozu i od bubuljica i od fleka. Jedino se mora voditi racuna kad se maze limun, jer nikako ne smes posle toga izlaziti napolje na ovako toplo vreme. Najbolje je to raditi pred spavanje ili ako ne planiras za taj dan negde da izlazis. I naravno treba biti uporan...
A da li si bio kod doktorke Milice Petrovic,nacelnice kozne dnevne bolnice U gradskoj u Nisu? Probaj kod nje,ona mene leci trenutno i to roakutanom sto ne mora da znaci da ce i tebi to da prepise kao terapiju.Uveren sam da je doticna veoma strucna jer prethodnih 5 dermatologa mi nisu ni pominjali roakutan.Ali to opet nema veze jer niko nema bas iste akne ili bilo kakve promene na kozi.To mu dodje individualno valjda...borisko napisao:
Za ova dva dana koliko ga koristim,posle jutarnjeg ciscenja losionom tokom citavog dana koza lica mi je neverovatno samo tako mnogo mnogo masnija ,predpostavljam da je to sastavni deo terapije....???
I jos jedno pitanje,da li se isplati otici na VMA kod tamosnjih dermatologa,posto ovi ovde u Nisu nemaju blage veze....???
Hvala i pozdrav veliki
Izvinjavam se sto ne mogu svaki dan da budem na forumu, ali moram i da radim.Boyana napisao:ima li šanse da mi neko odgovori?