Bubuljice i oziljci na rukama

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Bubuljice i oziljci na rukama

Post od megili »

Imam savrseno cistu kozu, tamniji ten, sve lepo i cisto osim ruku ! Od ramena do lakta ruke su mi prekrivene bubljicama, malim, velikim, upaljenim, crvenim, sa i bez gnojnih upala, ozilci i krastice od starih...pa izlaze nove... uzas !!! Ne znam kako i sa cime da ih tretiram. Probala bih prvo da zalecim upale pa onda da mazem oziljke, mucim se sa time godinama i nikako da dodjem do momenta da se upale smire da bih tretirala oziljke, sve to jako ruzno izgleda narocito u letnjoj sezoni kada potamnim a ti oziljci postanu crni pa jos oko njih nove crvene upale... Kome bih trebalo da se obratim ? Da radim neke analize? Odakle da krenem ? Hvala unapred :-)
niksonpop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 5:40 pm

bubuljice

Post od niksonpop »

Pogledaj temu CIREVI ISPOD PAZUHA I NA PREPONAMA...pronacices korisne informacije i pogledaj temu Dr Filip Ser.....pozdrav
megili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
Kontakt:

Post od megili »

Hvala, ali ovo nisu cirevi, vec bas bubuljice, narastu, pobele, puknu i u krug...jos ako ih ja cackam ( a tesko mi je da se suzdrzim) to sve postane jos gore...kada ih stisnem izadje malo tvrdog belog sadrzaja i posle tu ostane mala krasta... kad krasta otpadne ostane braon fleka... Gledala sam temu - cirevi ispod pazuha i na preponama- nisam se nasla tamo, pregledacu jos jednom, mozda sm nesto propustila. Hvala u svakom slucaju.
Odgovori