Bubuljice na licu i u kosi!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
DZO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 10:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bubuljice na licu i u kosi!!!

Post od DZO »

Treba mi savet hitno!!! Imam bubuljice na licu i u kosi. One sto su u kosi izazivaju nepodnosljiv svrab, a kad ih rascesem onda bubuljica jako "otekne" i boli! kako da resim ovaj problem?? koristio sam sampon mycoseb, i losion klindamicin, i neki lek.... mislim da se zove doksicilin, ali nema pomoci............... upomoc..??! :-?
”Hello. How are you?
Let me explain one thing.
All for her and more for me
Why is it so hard to see?
I see no sense in doing this
Not enough for me
I fuck up everything but let me explain.”
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Moj savet je da odes dermatologu na pregled. Nemoj probavati razne stvari jer mogu da ti pogorsaju situaciju.
DZO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 10:24 am

Post od DZO »

bio sam kod dermatologa, i on mi je preporucio te stvari.. posto to nije uspelo, otisao sam opet, i rekli su mi da trebam da drzim dijetu.... a ja bas nesto i ne bih :cry:
”Hello. How are you?
Let me explain one thing.
All for her and more for me
Why is it so hard to see?
I see no sense in doing this
Not enough for me
I fuck up everything but let me explain.”
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Onda, promeni dermatologa. Nema svrhe traziti savet na forumu, ipak je veliki problem, i mislim da je bolje sve ispitas i promenis terapiju......
A sto se tice dijete, reci mi ko ti je dermatolog, da odem i ja tamo, mozda me natera da smrsam! :wink:
Pozz
Dragana
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am

Post od Wucko »

da li si probao amracin kapsule? Doksiciklin kod odredjenih osoba nije davao niakkve rezultate,dok je amracin zaista bio delotvoran,bar u mom slucaju,ali samo za vreme koriscenja,dok sam nakon prestanka,ponovo imao probleme.Znaci prvo kod dermatologa,a posle made in home by net.. :D :D :D
Odgovori