Bubuljice na ledjima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Goxy90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2014 9:13 pm

Bubuljice na ledjima

Post od Goxy90 »

Pozdrav.
Zovem se Goran i imam problem sa bubuljicama na ledjima(u pitanju je laksi oblik).Bio sam kod dermatologa i na wma i na wmc i u zavod za kozne i venericne bolesti.Davali su mi razne lekove (adapalen,klindamicin losion i suspenzija,doroslovac neki lek za koji je doktorka sama napisala recept i jos par lekova) i svi ovi lekovi su mi pomogli i ocistili mi ledja ali posle nekog vremena bubuljice se opet vrate :evil:
Nisu mi davali nista da pijem jer su rekli da nema potrebe
Dosta treniram da nije mozda to razlog i da li postoji jos neki lek koji bi mi pomogao da se ove dosadne bubuljice vise ne vracaju???
Jedan_Covjek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 24, 2015 1:54 am

Re: Bubuljice na ledjima

Post od Jedan_Covjek »

Imamo zajednicki problem ja znam kolika je to muka kad odes na baze,more...Sa ledjima krcatim bubuljicama.Nego i ja sam sve pokusao ali...Medjutim nesto naj jeftinije i bizarnije mi je pomoglo Povidon Jod imas ga u svim apotekama uvece izmazes ledja sacekas 5 min i obuces majcu i spavas ujutro se istusiras i vidis rezultate povidon jod susi kozu i samim tim "unistava" masnocu odnosno bubuljice mada u morskoj vodi ima dosta joda...ali ti kaze cak ako mozes sto duze da drzis bolje je...a koliko imas godina i da li ti se desavalo da kad nedje po danu zavuces ruku i osjetis da su ti ledja masna?
Odgovori