Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pre jedno dve godine su pocele da mi izlaze bubuljice po ledjima i da stvaraju one ruzne fleke....da li to ima veze sa gelovima za tusiranje koje ja koristim i sta da uradim da ih, ako ne sprecim....onda bar minimizujem njihovu pojavu. Koza tela mi je inace dosta suva...
Osmoclana mixtura po Lutzu se pravi u apotekama, i jako je povoljna. I da samo tako trazis. To je nesto izmedju krecnog mleka i tonika. Koristi je uvece, ili ujutru posle tusiranja, za pocetak jednom dnevno. Pozdrav
Najbolja krema sa AHA je Dercom Active, brenda dr Wolf. Ima u sebi 10% glikolne kiseline u dobroj, emoiljentnoj podlozi. Sada, problem je cena, ona kosta oko 1300 din, pa sada ako mozes sebi da priustis da to aplikujes na ledja bilo bi super. Za dobru kremu za lice to nije puno, ali ipak je ovde u pitanju veca povrsina. Pozdrav.