Molim da mi neko objasni o cemu se radi i eventualno posavetuje kako da se resim ovog problema. Naime vec poslednjih godinu - dve,ako ne i vise,dana primetila sam da cesanjem glave,tj. grebuckanjem noktima po kozi glave skidam neke bele mrvice,koje izgledaju kao produkti suvih mitesera.Toga bude nekad bas dosta i to cak i neposredno nakon pranja kose,a ne samo kad je prljava.Inace,nemam perut,ali imam masniju kozu glave,kao i lica itd. Takodje primecujem da mi se za vrlo kratko vreme nakon pranja kose (vec sutradan) javlja neprijatan miris koze glave i kose.Koristim,i uvek sam koristila,kvalitetne preparate za kosu (trenutno Tigi) i kosa mi je u veoma dobrom stanju.
Pretpostavljam da je rec o prisustvu nekih bakterija na kozi glave koje se ne uklanjaju primenom sampona ili da je mozda koza glave "zatrpana" necim (bakterijama,masnocom...).Kosu perem svaki drugi-treci dan,s' napomenom da je vec treci dan prisutan bas neprijatan miris.Do sada jos nisam pokusavala da resim ovaj problem,ali polako shvatam da ova pojava nije zanemarljiva,a nadam se da je resiva.
Molim za pomoc.
bubuljice na kozi glave...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam imao takodje bubuljice po glavi, prao sam kosu svaki drugi dan koliko se mastila, problem sam reshio sa Vichy shamponom za masnu kosu i protiv peruti, u zelenoj kutiji, koshta u apotekama 700din. Sada mogu da ne perem kosu 7 dana, nema svraba, nema bubuljica, ne masti se kao pre. Probaj i srecno !!