Bubuljice i jetra?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
dolphin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 2:38 pm

Bubuljice i jetra?

Post od dolphin »

Vec par godina imam problem sa bubuljicama na ledjima, ranije sam pokusavao da to uklonim nekim antibioticima (doksiciklin...) ali posto to nije dalo rezultata odustao sam. Nedavno sam radio analizu krvi i ispostavilo se da su mi 2 tacke vezane za jetru iznad gornje granice (GOT 39.2, GPT 66.6). Nutricionista mi je prepisao odredjenu dijetu za ozdravljenje jetre i rekao mi da su mi bubuljice na ledjima posledica loseg stanja jetre, i da ukoliko mi se ovom dijetom regulise jetre, da ce i bubuljice nestati.
Koliko u ovome svemu moze biti istine?
Hvala unapred!
dolphin
Novi član
Novi član

....

Post od dolphin »

Samo jos da dodam, ukoliko to ima neke veze, da imam 24 godine.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ne bi trebalo da jetra i bubuljice na ledjima imaju blisku uzrocno posledicnu vezu. Za leđa uzmi Lutz mixturu u apoteci i mazi se 1x dnevno uvece 2 do 3 nedelje pa javi kako ti je.Srdacan pozdrav
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Lutz mixtura

Post od mr ph. Silvio »

Ako Vam je problem da nadjete Lutz mixturu, javite se, lako cemo to resiti. Pozdrav.
dolphin
Novi član
Novi član

...

Post od dolphin »

Hvala na pomoci... pokusacu da je nadjem u nekoj od apoteka... znate li mozda konkretnko gde je ima u beogradu i koliko otprilike kosta?
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

LUTZ MIXTURA

Post od mr ph. Silvio »

Apoteka "SB Trade" 557-553. Ne vise od 200 din.
Odgovori