Javljaju mi se bubuljice na koži glave. Na licu mi se povremeno pojavi po koja, ali nema ih mnogo, dok se na glavi javljaju masovno. U principu, smetaju jer svrbe nenormalno, što mi je povod da se češem i da ih kidam.
Možete li mi preporučiti neko sredstvo koje bi mi pomoglo oko toga?
Bubuljice na glavi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Bubuljice na glavi
It may be through heavy makeup, hormones, skin infection, heredity, pollution, humidity, diet, and side effects on medicines and steroids.
________
Laser hair removal Ludhiana
________
Laser hair removal Ludhiana
Re: Bubuljice na glavi
Ja taj problem imam vec ne znam koliko godina i nisam pronasao resenje pa sam na neki nacin i odustao.
Naidje me period kad ima malo a nekad bas puno a nemam pojma zasto.
Naime. ja imam dosta drugih zdravstvenih tegoba pa mislim da je to nesto vezano za to (kolitis, prostatitis, helikobakter,itd)
Kada sam uzimao antibiotike tad su nestajale ali nakon prestanka mozda se i pojacavalo.
DO duse antibiotike ne uzimam vec duzi period i dosta mi se smanjilo. Napominjem da mene ne svrbe uopste.
Naidje me period kad ima malo a nekad bas puno a nemam pojma zasto.
Naime. ja imam dosta drugih zdravstvenih tegoba pa mislim da je to nesto vezano za to (kolitis, prostatitis, helikobakter,itd)
Kada sam uzimao antibiotike tad su nestajale ali nakon prestanka mozda se i pojacavalo.
DO duse antibiotike ne uzimam vec duzi period i dosta mi se smanjilo. Napominjem da mene ne svrbe uopste.