Roaccutane nije dobar za trudne devojcice ili one koje zele da zatrudne bas u periodu terapije,ali 2 meseca nakon terapije je O.K.da ostanu trudne,za svaki slucaj mogu sacekati i do godinu dana,ako su bas nesigurne.A sto se tice najtezis slucajeva akni,ja sam imala blage,pa mi nije skoldio da ga uzimam..ipak i VI ste u pravu Roaccutan nije macji kasalj I TREBA BITI OPREZAN,zato devojcice i uzimaju zastitu (da ne zatrudne) dok su na terapiji.goranai napisao:Roakutan nije bas preporucljiv za devojcice sem u najtezim slucajevima
Bubuljice na celu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 02, 2004 2:00 am
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U potpunosti se slazem da se uvek treba raspitati. Postoje naravno i ordinacije u kojima se rade enzimski pilinzi, ali je to vise kao procedura predvidjeno za rad Viseg esteticara kozmeticara jer je kao metoda u sklopu nege aknozne koze, a negom se bave esteticari, dermatolozi nazalost ne uce nista o nezi koze ni zdrave ni problematicne i tu je i osnovni problem nedostatka saradnje koji ja pokusavam da sa mojim studentima prevazidjem
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Ljudi...
postoji veoma jednostavan (i prirodan
) lek za potkožne bubuljice i čireve... malo je gadno, ali deluje 101%.
Sluz iz nosa suši i potpuno otklanja svaku bubuljicu ili čir za dva dana sa samo 3-4 mazanja dnevno, bez ikakvih drugih intervencija. Prstom (kad vas niko ne vidi
) ili štapićem mažite bibuljice i uživajte. Ja to radim već 20 godina, i pitajte me zašto ih nemam (ili ih imam samo po 2-3 dana)
postoji veoma jednostavan (i prirodan

Sluz iz nosa suši i potpuno otklanja svaku bubuljicu ili čir za dva dana sa samo 3-4 mazanja dnevno, bez ikakvih drugih intervencija. Prstom (kad vas niko ne vidi

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 2:36 pm
[color=red]otkad sam pocela da koristim kvalitetne kreme (vishy,kroff, ..) jako mi se poboljsao ten i nije mi zao da dam tolike pare , takodje i kad sam prestala da se umivam sapunom .... preporucila bih vam i kozmeticki salon VIVER odlicni su ,posle duzeg traganj konacno sam nasla svog kozmeticara, mozete i da pogledate njihov sajt viver.co.yu[/color]
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 10:54 pm
Evo ja cu pokusati pomoci sa svojim savetom, ima vec dosta kako mi je dermatologinja preporucila Avene - Cleanance (gel za umivanje bez sapuna) koji mi se pokazao odlican, jer posle svih nivea, clean&clear, garniera i svih slicnih proizvoda kompanija naisao na jedan koji mi je pomogao. Nisam imao puno bubuljica, i pomocu tog gela gore navedenog i takodjer kreme Avene Diacneal, resio svoje probleme. Takodjer kao kremu za negu u ovakvim zimskim danima mi je preporucila Wolff Basis Creme. To nije bilo nesto extra skupo, a mogu reci da mi je pomoglo. Inace Roaccutan je stvarno dobar, ko ima vecih problema i uspesno leci bubuljice.
Mozda jos da napomenem da mi je ovo preporucila dermatologinja u Zagrebu, koja za razliku od ovih nasih nije nudila nikakve svoje losione, kreme, i sl.
Pozdrav i nadam se da sam pomogao!
Mozda jos da napomenem da mi je ovo preporucila dermatologinja u Zagrebu, koja za razliku od ovih nasih nije nudila nikakve svoje losione, kreme, i sl.
Pozdrav i nadam se da sam pomogao!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Bubuljice, masna koza ili krem za negu
Na pocetku, bejase pitanje vezano za bubuljice. Nakon toga, preko Roaccutana i krema za negu, dodjosmo do nege skoro zdrave koze.
Na koje pitanje/pitanja treba odgovor?
Na koje pitanje/pitanja treba odgovor?