Bubuljica ispod mladeža ili?...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
P. Cepenjor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2018 6:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bubuljica ispod mladeža ili?...

Post od P. Cepenjor »

Pozdrav, juče sam primetio promenu na mladežu a nisam u mogućnosti da odem kod dermatologa narednih nedelju dana.
Mladež je narastao (ne u obimu, nego kao izbočina) ne samo on nego i koža oko njega kao da imam podkožnu bubuljicu direktno ispod ili neko tvrdo tkivo. Nalazi se na ramenu/ledjima, na mestu gde se prvo izgorim posto sam jako svetlog tena i ako koristim zaštitu protiv sunca obavezno, tu se svake godine oljustim. Mladež nikada nije imao neku jasnu ivicu i jeste svetliji malo, imam ga od malena tako da je to jedina promena, sada mi je 28 godina i posle dužeg vremena počeo sam da treniram pa znam da hoće bubuljice da izlaze od znoja. U isoriji porodice niko mi nije imao kancer kože ili bilo kakav kancer

Slika

Slika

Ne svrbi, ne boli samo blago crvenilo, svaki savet je dobrodošao. Unapred hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Bubuljica ispod mladeža ili?...

Post od aaaca »

Мажи прополис кремом док не одеш код лекара. И не чачкај.
Maslacak2426
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 21, 2018 6:53 pm

Re: Bubuljica ispod mladeža ili?...

Post od Maslacak2426 »

Ovo je vrlo verovatno seboroična keratoza. Benigni izrastaj koji ispod kog svakako da mogu da budu smestene i bubuljice ali da bi se to potvrdilo neophodno je posetiti dermatologa i biti pregledan DERMOSKOPSKOPOM!
Srecno!
Odgovori