Kada me je med. sestra previjala pogledala sam malo i cini mi se kao da je skoro zacelila "rasekotina" . Jako mi je dosadno kuci,ne mogu na bazen.
bubuljica ili nesto drugo
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
anonimnaizbg
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 5:34 pm
Moze li mi neko reci otprilike nakon koliko vremena mogu da krenem na bazen?
Kada me je med. sestra previjala pogledala sam malo i cini mi se kao da je skoro zacelila "rasekotina" . Jako mi je dosadno kuci,ne mogu na bazen.
Da li bi bilo ok da odem na bazen pa posle da stavim jod i neki flaster (kao kad mi to previjaju) ?
-
anonimnaizbg
- Stalni član

nazalost,ove godine nismo planirali letovanje zbog troskova koje smo imali.Vitamin napisao:Nisam stručan po ovom pitanju ali mislim da je slana morska voda mnogo bolja varijanta (ako možeš da odeš na letovanje) nego bazen, ja bi radije izbegavao bazene, voda je u njima katastrofa...
Ujutru nije tako losa voda (tada je manje kupaca,a voda se i onako neprestano menja) . Ne znam kako hlor deluje na ovo? A dosadno mi je kuci,umrecu od dosade,svo drustvo mi je na bazenu.
-
anonimnaizbg
- Stalni član

-
anonimnaizbg
- Stalni član

hehe...ma tata i njegova biljna medicina...sta da vam pricam...covek lecio mami prehladu i grlo sa neki ovcjim lojem,kao neke obloge joj stavljao oko vrata,i stvarno je proslo...Vitamin napisao:Konačno situacija i tata da bude koristan jednom
3put ura za tatu
ali ovo je bilo zeznuto jer da je sinus ne verujem da bi se to tako bas moglo izleciti...
Re: bubuljica ili nesto drugo
Clash of Clans is an addictive mixture of strategic planning and competitive fast-paced combats. Raise an army of Barbarians, War Wizards, Dragons and other mighty fighters. Join a clan of players and rise through the ranks, or create your own Clan to contest ownership of the Realm. Driving back the goblins is just the first step - your quest isn't over until your clan reigns supreme over all others!
Important Note:
1. Requirments: Please fill in your correct Game Center Account, Password and Charcter Name to guarantee quick delivery.
2: How to work: We need to log in game with your correct information and then use our iTunes account to complete * SPAM * for you.
3: ETA: 72 Hrs.
Kingdoms of Camelot Gems|* SPAM * Clash of Clans Gems|Arcane Empires Gold|Dark Summoner Soul Points|DragonVale Gems
Important Note:
1. Requirments: Please fill in your correct Game Center Account, Password and Charcter Name to guarantee quick delivery.
2: How to work: We need to log in game with your correct information and then use our iTunes account to complete * SPAM * for you.
3: ETA: 72 Hrs.
Kingdoms of Camelot Gems|* SPAM * Clash of Clans Gems|Arcane Empires Gold|Dark Summoner Soul Points|DragonVale Gems