bubuljica na glavi?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
bubuljica na glavi?
Juce sam osjetila bol na glavi kao bol kad imam comigu, pa sam pomislila da to i jeste s obzirom da je na dodir izgledalo kao comiga. medjutim danas je bol bio malo slabiji ( cini mi se) ali kad sam pogledala u ogledalu izgledalo mi je vise kao bubiljica, ona bolna potkozna, samo sto je sad imala nesto bjelo na vrhu sto sam makla samo pipnuvsi je. I tokom dana je nisam dirala i veceras dok sam je opet ''pregledala'' malo sam je pritisnula i iz nje je izaslo nesto cini mi se slicno kao i gnoj iz bubuljice, ne znam, kao i malo krvi, i pri tom mi je ta tecnos omastila i malo kose pri bubuljici... inace nikada nisam imala nista slicno na glavi i bas sam se prepala, dca li neko iz ovoga moze da zna sto je ovo, ja ni ne znam da li moze bubuljica da izadje na glavi u opste, i to samo jedna. Inace nemam problema sa bubuljicama na licu, izadje mi ponekad neka veca u posebnom periodu u mjesecu i to je to... Molim vas, ko zna da mi sto prije odgovori jer sam se bas prepala... Hvala
Re: bubuljica na glavi?
Obratite paznju da li se ta bubuljica smiruje sada. Bubuljica moze da izadje i na glavi
. Verovatno se dogodilo da je dlaka urasla ili joj se koren upalio iz nekog razloga, ako ste primetili da kroz sredinu te bubuljice izrasta dlaka, onda se verovatno radi o tome. U svakom slucaju, ako se nesto slicno pojavi opet ili ta iscedjena bubuljica ne prodje unutar par dana, javite se lekaru da pogleda. Nemoguce je ovako reci o cemu se radi. Ne brinite, nije nista strasno.
Pozdrav!

Pozdrav!
Re: bubuljica na glavi?
Hvala puno na odgovoru. Javljam sto je bilo...