Brijanje

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
matker11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 08, 2016 9:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Brijanje

Post od matker11 »

Ovako,znam da ovo nije nista posebno ali izlaze mi bubuljice tokom brijanja imam 15 godina ,prvi put sam se obrijao zavrsetkom septembra od tad sam se cak 4 put obrijao i poslednji put kad sam se obrijao pre 1 nedelju,izasle su mi 2,3 bubuljice kod usana znaci tamo gde se obrijem,koristim bratov brijac,ali koristio sam ga vec 3 puta i nista mi nije izlazilo jel imate neke savete ili nesto imam mladez malo levo od sredine na gornjoj usni i malo mi je ne zgodno da obrijem oko toga ali ne znam do cega je,da li bi se nesto dogodilo ne pozeljno ako bih ja obrijao bubuljice?,jel imate neke savete ili slicno ? :roll: :roll:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Brijanje

Post od aaaca »

Купи свој комплетан прибор за бријање због хигијенских разлога. И пешкире треба да имаш само своје.

Прочитај и ово што сам писао: http://*/index.html?stranica=s ... e/brijanje

Шта користиш после бријања?
matker11
Novi član
Novi član

Post od matker11 »

aaaca napisao:Купи свој комплетан прибор за бријање због хигијенских разлога. И пешкире треба да имаш само своје.

Прочитај и ово што сам писао: http://*/index.html?stranica=s ... e/brijanje

Шта користиш после бријања?

Nista,jer ja ne brijem bradu,jel se treba stavljati losion ili slicn i kad se briju brkovi ili?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Када год стружеш нечим оштрим по кожи потребно је да се изврши блага дезинфекција. То је најздравије урадити домаћом ракијом, али пошто не верујем да ћеш је користити препоручујем ти неки лосион после бријања који садржи алкохол.
matker11
Novi član
Novi član

Post od matker11 »

aaaca napisao:Када год стружеш нечим оштрим по кожи потребно је да се изврши блага дезинфекција. То је најздравије урадити домаћом ракијом, али пошто не верујем да ћеш је користити препоручујем ти неки лосион после бријања који садржи алкохол.
Hvala na pomoci,poslednje sto me zanima jeste to da sta ako ja predjem to jest "obrijem" bubuljice posto su mi kod brkica i koji preporucujete brijac za decu od 15-18 godina xD
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако баш сецнеш бубуљице, само их дезинфикуј а у ту сврху довољан је лосион после бријања са алкохолом. Можеш и да их намажеш неком прополис кремом или борвазелин кремом.

Што се тиче бријача, прочитај текст који сам рекао да прочиташ.
Odgovori