Bradavice po rukama II
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 09, 2005 1:55 am
Bradavice po rukama II
od skora koristim "Veruca" tecnost za skidanje bradavica koje imam po rukama u velikom broju...da li neko ima iskustva sa ovim ili nekim slicnim preparatom posto meni ni tecni azot ni skidanje bradavica strujom nije pomoglo...hvala...
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mr ph Silvio I Prof Marija Toskic sa VMA imaju dobro iskustvo sa podofilotoksinom - tkzv podobradol u obliku tinkture sa colodiumom.
vazna je i prevencija recidiva sa preparatom koji sadrzi glicirizu- ekstrakt biljke sladica koji deluje na receptore interferona na celijama koje su potencijalne mete napada virusa. Preparat se zove herpigen. U dosta slucajeva i th laserom daje rezultate jer laser u centru dejstva deluje destruktivno na bradavicu, a po ivici deluje biostimulativno utice na srtvaranje interferona.
U krajnem slucaju kada nista ne uspe kao sto sam ja imala iskustvo sa mojim zetom dolazi u obzir i Baba Ruza- fenomen Baba Ruze ima medicinsko objasnjenje u aktivaciji neuroimunoloskih sistema i odbrambenih mehanizama
vazna je i prevencija recidiva sa preparatom koji sadrzi glicirizu- ekstrakt biljke sladica koji deluje na receptore interferona na celijama koje su potencijalne mete napada virusa. Preparat se zove herpigen. U dosta slucajeva i th laserom daje rezultate jer laser u centru dejstva deluje destruktivno na bradavicu, a po ivici deluje biostimulativno utice na srtvaranje interferona.
U krajnem slucaju kada nista ne uspe kao sto sam ja imala iskustvo sa mojim zetom dolazi u obzir i Baba Ruza- fenomen Baba Ruze ima medicinsko objasnjenje u aktivaciji neuroimunoloskih sistema i odbrambenih mehanizama
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
gorana hvala na odgovoru...ja sam pre otprilike mesec dana pokrenuo temu bradavica na ovom forumu i tada su vasi saveti bili slicni ovima koje ste ponovo uputili + preporucili ste dr.Jovanovica vezano za laser...ja sam zaista probao sve i svasta pa cak i "baba ruzu" ali nista nije pomoglo a dr.Jovanovic je bio vrlo skeptican po pitanju lasera jer sam mu objasnio da su bradavice izuzetno sitne i da ih ima jako puno pa bi morala da se tretira prakticno cela povrsina ruke...to opet znaci i verovatne oziljke po rukama sto i nije neka alternativa...mozda bi mogli da me uputite na neku efikasnu "baba ruzu" ili na to kako da stupim u kontakt sa prof.Toskic...obzirom da zivim u jagodini a vi predajete u cupriji mozda postoji mogucnost da vam se javim i da licno date dijagnozu jer mi ovdasnji lekari nisu bili od pomoci...hvala unapred...
-
- Saradnik
Mozda ne bi bilo lose da fotografisete promene i da mi posaljete slicicu. na mail-moze i kamericom mobilnog telefona!
Ponekad je dovoljno leciti i jednu bradavicu, stimulisati imunoloski odgovor pa i ostale bradavice prodju.
Za laser sam Vas najverovatnije uputila kod dr Miodraga Lazovica , ne znam da li ste njega kontatirali, telefon mu je sada izmenjen 011-218 28 98.
Mozda bi znacilo da se tretira jedna bradavica ili manji buketic, pa tretiranu povrsinu i ostale mazati Heprpigenom.
Postoji i preparat Imiquimod -Aldara ungv. kompanije 3M koji bi takodje mogao da pomogne.
Podobradol biste mogli poruciti u SB trade apoteci -011-557-553-uz detaljno uputstvo kako se preparat aplikuje.
Eventualno i crio terapija po metodi brajmila u Dzordzu, ali se ona ipak mora ponavljati.
Ona baba Ruza za koju ja znam ordinira u okolini Rudnika -petkom na mlad mesec- potrebni su kafa i ratluk i kolko das i crven koncic- jos malo kao u Tom Sojeru jedno mace coravo- Ne znam da li jos ordinira i da li je predala zanat nekome, ali na moje najvece zaprepascenje jedan tretman baba Ruze je mom zetu resio problem bradavica posle skoro godinu dana tretmana svim orudjuma moderne medicine- naravno da je i laser bio u igri, a o tecnom azotu da ni ne govorim.
Mr ph Silvio predaje u Cupriji a ja jos uvek samo u Zemunu!
Ponekad je dovoljno leciti i jednu bradavicu, stimulisati imunoloski odgovor pa i ostale bradavice prodju.
Za laser sam Vas najverovatnije uputila kod dr Miodraga Lazovica , ne znam da li ste njega kontatirali, telefon mu je sada izmenjen 011-218 28 98.
Mozda bi znacilo da se tretira jedna bradavica ili manji buketic, pa tretiranu povrsinu i ostale mazati Heprpigenom.
Postoji i preparat Imiquimod -Aldara ungv. kompanije 3M koji bi takodje mogao da pomogne.
Podobradol biste mogli poruciti u SB trade apoteci -011-557-553-uz detaljno uputstvo kako se preparat aplikuje.
Eventualno i crio terapija po metodi brajmila u Dzordzu, ali se ona ipak mora ponavljati.
Ona baba Ruza za koju ja znam ordinira u okolini Rudnika -petkom na mlad mesec- potrebni su kafa i ratluk i kolko das i crven koncic- jos malo kao u Tom Sojeru jedno mace coravo- Ne znam da li jos ordinira i da li je predala zanat nekome, ali na moje najvece zaprepascenje jedan tretman baba Ruze je mom zetu resio problem bradavica posle skoro godinu dana tretmana svim orudjuma moderne medicine- naravno da je i laser bio u igri, a o tecnom azotu da ni ne govorim.
Mr ph Silvio predaje u Cupriji a ja jos uvek samo u Zemunu!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
ja sam ,sto ono kazu nasi stari, totalno "polupao loncice"
...naravno u pitanju je dr.Lazovic a ne dr.Jovanovic a i mr.ph.Silvio predaje u cupriji a ne vi ali mene,izgleda,stizu godine pa se zaboravlja...od svih ponudjenih mogucnosti baba ruza ispade najefikasnija,barem po vasem iskustvu...da li mi mozete dati malo vise podataka kako bih mogao doci u kontakt sa baba ruzom...mozda u kom selu da je trazim,puno ime i prezime,br.telefona...verujem da bi to bilo dragoceno za mnoge forumase jer su bradavice cesta pojava... ako napokon resim ovaj problem ja cu i baba ruzi i vama po jedno mace i plus farbam ogradu...neka bude bas kao Tom Sojer...hvala...

-
- Saradnik
Bacam se u potragu da lociramo recenu baku.Moj zet posto je sad izlecen nema narocite potrebe da se druzi samnom, ali ga ja moram pojuriti zbog Vas, Narocito kada je i macence u igri, a ja sam velika ljubiteljka macaka. U medjuvremenu mozda ipak ne bi bilo zgoreg pokusati i sa Prof Marijim Toskic da se ne kaze da nismo sve probali.
-
- Novi član
posle svega sto sam probao nista ne smeta i odlazak kod prof.Toskic samo mi javite kako da je kontaktiram...ipak sa velikim nestrpljenjem ocekujem informacije u vezi baba ruze jer sam se naslusao slicnih iskustava ali ja u mom kraju nisam mogao da nadjem efikasno resenje...ako treba i zet ce dobiti mace i farbanje ograde...obzirom da me problem bradavica muci jako dugo i da imam malog sina kojeg nekad ne smem ljudski ni da zagrlim jer se plasim da mu ne prenesem virus znojavim rukama to bi mi vasa baba ruza bas dobro dosla...hvala...
-
- Saradnik
za prof Toskic probajte preko SB trade apoteke na 557 553 ili dodjite u savetovaliste u sledeci utorak 0d 16 d0 20 h. Ukljucila sam FBI za lociranje baba RuZe!
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 03, 2006 11:37 am
Мени течни азот, смоквино млеко и трава росопас нису помогли.
Немојте да лечите последицу него узрок.
Узрок појаве брадавица је пад имунитета.
"ECHINACEA" капи, "Др. јосиф панчић" или "IMUNAL", "Лек, Љубљана". су препарати за повећанје имунитета који имају да се купе и у државним апотекама у Србији.
Пију се 3 пута дневно по 30 капи (2,5 ml) са мало воде. Смеју се пити 8 недеља.
ПОГЛЕДАЈТЕ УПУТСТВО.
Тиме сам ја уклонио моје брадавице које су услед тога саме од себе нестале.
Немојте да лечите последицу него узрок.
Узрок појаве брадавица је пад имунитета.
"ECHINACEA" капи, "Др. јосиф панчић" или "IMUNAL", "Лек, Љубљана". су препарати за повећанје имунитета који имају да се купе и у државним апотекама у Србији.
Пију се 3 пута дневно по 30 капи (2,5 ml) са мало воде. Смеју се пити 8 недеља.
ПОГЛЕДАЈТЕ УПУТСТВО.
Тиме сам ја уклонио моје брадавице које су услед тога саме од себе нестале.