Bradavice na licu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Bradavice na licu
Vec neko vreme imam bradavice na rukama.Spaljivanje nije pomoglo pojavile su se u jos vecem broju pa cak i ispod samog oziljka se naziru ponovo.Da ne pricam o tome da oziljak izgleda ruznije nego bradavica.Medjutim jos me vise brine sto mi se cini da sam ih prenela i na lice.Na par mesta na licu gde sam imala mitiser ili bubuljicu koju sam dirala i raskrvarila se posle nestanka bubuljice pojavila kao malo zadebljana koza.To izgleda recimo kao neki mali vodeni plihic samo je stvar u tome da tu nema nikakve tecnosti nego hrapava koza koja se da grebanjem skinuti ali se ubrzo stvara opet.Pitam se da li su to mozda bradavice koje imam na rukama presle i na lice i da li uopste postoji nacin da ih se resim,vec sam u panici jer je u pitanju lice i primecujem da se ova pojava javlja na sve vise mesta na licu.Molim za bilo kakav savet i pomoc.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 03, 2006 11:37 am
Мени течни азот, смоквино млеко и трава росопас нису помогли.
Немојте да лечите последицу него узрок.
Узрок појаве брадавица је пад имунитета.
"ECHINACEA" капи, "Др. јосиф панчић" или "IMUNAL", "Лек, Љубљана". су препарати за повећанје имунитета који имају да се купе и у државним апотекама у Србији.
Пију се 3 пута дневно по 30 капи (2,5 ml) са мало воде. Смеју се пити 8 недеља.
ПОГЛЕДАЈТЕ УПУТСТВО.
Тиме сам ја уклонио моје брадавице које су услед тога саме од себе нестале.
Немојте да лечите последицу него узрок.
Узрок појаве брадавица је пад имунитета.
"ECHINACEA" капи, "Др. јосиф панчић" или "IMUNAL", "Лек, Љубљана". су препарати за повећанје имунитета који имају да се купе и у државним апотекама у Србији.
Пију се 3 пута дневно по 30 капи (2,5 ml) са мало воде. Смеју се пити 8 недеља.
ПОГЛЕДАЈТЕ УПУТСТВО.
Тиме сам ја уклонио моје брадавице које су услед тога саме од себе нестале.