Bradavice na kozi?(Aktivni kiseonik?!)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Sale_SO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 9:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bradavice na kozi?(Aktivni kiseonik?!)

Post od Sale_SO »

Pozdrav svim ljudima koji su imali iskustva sa ovom materijomi i jedna molba da mi pomognu bilo kojim savetom ... svi su dobrodosli... :)
Imam jednu bradavicu na kozi (na prstu sa unutrasnj strane) pa me zanima dali bi tu pomogao famozni AKTIVNI KISEONIK koji navodno ubija sve bakterije,viruse i gljivice...ali me zanima nasa verzija od firme AKVABENT d.o.o. iz Beograda?Hvala unapred!
JJOVANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 6:40 pm

Post od JJOVANA »

Famozni AKTIVNI KISEONIK (iskljucivo od firme AKVABENT!!!) pomaze kod virusnih bradavica (prozirne bradavice). Bradavice se tretiraju kao i kada je u pitanju rana, tako npr. sto uzmes jedan sloj papirnate maramice i naprskas A.K. i stavis na bradavicu. Maramica sluzi da AKTIVNI KISEONIK ima dejstvo od 10-15 min. i tako 4 puta dnevno minimum (da bi imalo efekta), a mozes koliko god puta si u mogicnosti.
Inace stvarno ubija sve bakterije,viruse i gljivice!!!

Pozdrav, Jovana!
Odgovori