Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Pozdrav svim ljudima koji su imali iskustva sa ovom materijomi i jedna molba da mi pomognu bilo kojim savetom ... svi su dobrodosli...
Imam jednu bradavicu na kozi (na prstu sa unutrasnj strane) pa me zanima dali bi tu pomogao famozni AKTIVNI KISEONIK koji navodno ubija sve bakterije,viruse i gljivice...ali me zanima nasa verzija od firme AKVABENT d.o.o. iz Beograda?Hvala unapred!
Famozni AKTIVNI KISEONIK (iskljucivo od firme AKVABENT!!!) pomaze kod virusnih bradavica (prozirne bradavice). Bradavice se tretiraju kao i kada je u pitanju rana, tako npr. sto uzmes jedan sloj papirnate maramice i naprskas A.K. i stavis na bradavicu. Maramica sluzi da AKTIVNI KISEONIK ima dejstvo od 10-15 min. i tako 4 puta dnevno minimum (da bi imalo efekta), a mozes koliko god puta si u mogicnosti.
Inace stvarno ubija sve bakterije,viruse i gljivice!!!