Imam 40 godina, ali moje lice izgleda dosta starije. Na celu imam puno bora, koja su nekada duboke, a nekada se i ne primecuju (ne znam od cega zavisi). Pre godinu dana pocele su da mi se javljaju i bore u vidu horizontalnih linija ispod ociju. Naime, imam problem sa podocnjacima, odnosno ovaj deo mi se s vremena na vreme napuni tecnoscu, pa se onda isprazni, i tako redom, tako da su se tu pojavile te horizontalne linije. Osim toga, kada se taj deo "isprazni", koza pocinje jednostavno receno da visi. Takodje, i generalno mi je strasno pao tonus lica, tako da mi sve zajedno predstavlja ozbiljan problem (pocinje da bude i psihicki). Sto se kozmetike tice, mogu reci da sam probala mnogo toga, od najskupljih do najjeftinijih varijanti, ali cini mi se da je sve gore i gore. Pre dva dana sam krenula da koristim arganovo ulje, pa cu videti da li ce to pomoci.
Molim savet od svih koji imaju neku ideju, a pogotovu od dr Gorane i mr Silvia.
Unapred hvala.
bore i tonus lica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: bore i tonus lica
hemijski piling kod dermatologa ili neka druga od agresivnijih metoda bi mozda billo dobro resenje.U svakom slucaju,najbolje je da zakazete pregled kod dermatologa.Od kozmetike,avene evaluage je jako dobra,ima hijaluron i retinalehide,kao nocna krema,a kad dnevna vichy neovadiol sa uv zastitom.Blagi gel za umivanje,piling jednom nedeljno i neka maska,recimo biser.
Povedite malo racuna o ishrani,vise svezeg voca i povrca,c vitamina,tecnosti...
Povedite malo racuna o ishrani,vise svezeg voca i povrca,c vitamina,tecnosti...